Închide meniul

Hermannstadt – Farul 0-1. Victoria uriaşă obţinută de Gică Hagi, cu rezervele! Grameni a marcat la prima atingere de balon

Alex Ioniță Publicat: 15 iulie 2023, 20:30 / Actualizat: 16 iulie 2023, 19:54

Reclamă
Hermannstadt – Farul 0-1. Victoria uriaşă obţinută de Gică Hagi, cu rezervele! Grameni a marcat la prima atingere de balon

Gică Hagi, start perfect de campionat

Gică Hagi, în timpul unui meci/ Hepta

Hermannstadt – Farul 0-1 a fost în format LIVE TEXT. Campioana României a început cu dreptul noua ediţie a Ligii 1. Chiar dacă a jucat cu rezervele, Gică Hagi a obţinut victoria în deplasarea cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru meciul de la Sibiu, Hagi a păstrat în echipa de start un singur jucător care a evoluat ca titular şi cu Sheriff, este vorba de Artean. Gazdele au fost cei care au avut prima ocazie mare, ea a venit însă târziu, în minutul 45+5, când Borgnino a şutat din careu,, pe lângă poartă.

În minutul 46, Daniel Paraschiv a intrat în careu şi l-a depăşit pe Buzbuchi, dar mingea trimisă spre poartă a fost respinsă de fundaşii constănţeni. În minutul 57, Farul a deschis scorul, prin nou intratul Grameni. Acesta a înscris cu un şut din careu, schimbând tabela. Hermannstadt a avut o nouă ocazie în minutul 65: lovitură de cap Daniel Paraschiv, respinsă de Buzbuchi în bară. Gabi Iancu a fost şi el singur cu Buzbuchi, în minutul 75, dar nu a reuşit să îl învingă pe acesta. Grameni i-a pasat apoi lui Rivaldinho, care l-a lobat pe Letica, dar balonul a căzut pe bara transversală, în minutul 79. Minutul 90 a adus o ocazie a lui Borgnino, care l-a driblat pe Letica, dar Găman a scos balonul care se ducea spre poartă.

FC HERMANNSTADT: Letica – Butean, I. Stoica, V. Găman, Opruţ – D. Iancu (Jipa 62), Mino Sota, Baba Alhassan (Biceanu 62) – S. Balaure (G. Iancu 73), D. Paraschiv (Ad. Petre 86), Neguţ (I. Petrescu 86). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

FARUL: Buzbuchi – D. Sîrbu, Diogo Queiros, Gustavo Marins (Larie 54), Vianna (Grameni 54) – Doukoure (Bassong 20), Artean, Vînă – Borgnino, V. Dumitrache (Dussaut 64), Sali (Rivaldinho 54). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Reclamă

LIVE TEXT Hermannstadt – Farul 0-1

Min. 90+6: Final de meci! Farul a câştigat la limită deplasarea cu Hermannstadt.

Min. 90: Ocazie rarisimă pentru Farul! Bornino l-a driblat pe portarul lui Hermannstadt, a şutat, dar Valerică Găman s-a aruncat şi a respins in extremis mingea în corner.

Min. 79: Rivaldinho putea să dubleze avantajul campioanei. L-a lobat pe portarul sibienilor, dar mingea a căzut pe transversală.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 65: O nouă şansă uriaşă de gol pentru Hermannstadt. Biceanu a trimis din apropiere, dar Buzbuchi a respins senzaţional, în bară. Mingea a fost degajată după de un fundaş al Farului!

Min. 57: Hermannstadt – Farul 0-1! Abia intrat pe teren, Constantin Grameni a marcat la prima atingere de balon. A driblat doi jucători şi a şutat din marginea careului mic. Portarul lui Hermannstadt nu a mai avut ce face!

Min. 46: Ratare incredibilă în primul minut al reprizei secunde. Daniel Paraschiv a scăpat pe contraatac, a driblat portarul campioanei, dar Vianna a intervenit salvator şi a respins de pe linia porţii!

Min. 45+5: Şansă importantă şi pentru jucătorii lui Hagi. Borgnino a intrat în careu, a şutat la lung, dar nu a reuşit să trimită cadrat.

Min. 45+2: Ratare uriaşă a lui Neguț! Atacantul lui Hermannstadt a primit un „cadou” de la Queiros, a rămas singur cu Buzbuchi, dar nu a reuşit să îl învingă pe portarul Farului!

Min. 36: Ocazie importantă pentru sibieni. Buzbuchi a fost aproape să fie învins de o deviere. A reuşit, in extremis, să trimită mingea în corner.

Min. 2: Enes Sali a avut o acţiune spectaculoasă, a driblat mai mulţi adversari şi a fost blocat în ultimul moment. Un adversar a respins în corner!

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Hermannstadt: Letica – Butean, I. Stoica, V. Găman, Opruț – D. Iancu, Mino Sota, Alhassan – Balaure, D. Paraschiv, Neguț
Rezerve: Muțiu – Etienne, Bejan, Biceanu, P. Petrescu, Oroian, G. Iancu, A. Petre, Jipa
Antrenor: Marius Măldărășanu

Farul: Buzbuchi – Sîrbu, Queiros, Gustavo Marins, Vianna – Doukoure, Artean, Vînă – Borgnino, V. Dumitrache, Sali
Rezerve: Aioani – D. Grosu, Larie, Bassong, Carnat, Grameni, N. Popescu, Rivaldinho, Dussaut
Antrenor: Gică Hagi

Gică Hagi atacă cu rezervele partida de la Sibiu. Acesta a declarat că dorește să prioritizeze partida din preliminariile Ligii Campionilor. Astfel, din jucătorii utilizați în partida tur cu Sheriff Tiraspol, doar 3 au făcut deplasarea, pentru partida cu Hermannstadt. Este vorba despre Artean, Larie și Rivaldinho.

Gică Hagi a răbufnit, după ce l-a vândut pe Adrian Mazilu. „Regele” nu vrea ca echipa sa să fie supraestimată

Gică Hagi a dezvăluit că nu dorește ca echipa sa să fie supraestimată. Acesta a declarat că Farul a câștigat în mod surprinzător titlul în sezonul trecut, dar și că transferul lui Mazilu nu reprezintă un lucru excepțional pentru formația de la malul mării.

„Noi nu am început să vindem din ce în ce mai scump. Nu e adevărat. Noi n-am ajuns să vindem jucători cu adevărat. Farul e nimeni în Europa. Şi atunci e clar că nu putem vinde jucători la nivel foarte mare. Pentru a face asta, trebuie să ai o cotă în Europa.

Aşa că nu trebuie să ne minţim şi să nu spunem realitatea. Da, noi vindem la nivelul pe care îl avem noi. Dar nu vindem foarte scump, noi vindem normal. Şi suntem fericiţi că avem jucători pe care putem să îi dăm”, a spus „Regele”

Brighton a confirmat transferul lui Adrian Mazilu

Directorul tehnic de la Brighton a oferit câteva declaraţii despre transerul lui Adrian Mazilu. David Weir susţine că mijlocaşul lui Gică Hagi este urmărit atent de ceva timp, urmând să vină la echipa engleză din iarnă.

De asemenea, oficialul englezilor a dezvăluit că Mazilu ar putea ajunge la prima echipă a celor de la Brighton, în funcţie de evoluţiile pe care le va avea până se va deschide fereastra de transferuri din iarnă.

„Adrian este un jucător pe care l-am urmărit de ceva timp, și de-abia așteptăm să ni se alăture anul viitor. Am ajuns la un acord cu Farul Constanța și îi vom urmări progresul făcut până în ianuarie, iar apoi vom decide pașii următori pentru el”, a declarat directorul tehnic de la Brighton, David Weir, pentru site-ul oficial al clubului englez.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și