Închide meniul

Alexandru Chipciu a dezvăluit de ce a rămas la U Cluj: „M-am schimbat şi am luat decizia de a rămâne”

Alex Masgras Publicat: 23 iunie 2023, 15:17

Reclamă
Alexandru Chipciu a dezvăluit de ce a rămas la U Cluj: „M-am schimbat şi am luat decizia de a rămâne

Alexandru Chipciu a dezvăluit de ce a rămas la U Cluj

Alexandru Chipciu / Hepta

Alexandru Chipciu a dezvăluit de ce nu a rămas la U Cluj. Ajuns la 34 de ani, Chipciu şi-a prelungit contractul cu „şepcile roşii”, chiar dacă a primit o ofertă şi de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chipciu a semnat pentru încă două sezoane cu U Cluj, echipă care s-a menţinut în prima ligă şi a ajuns până în finala Cupei României sezonul viitor.

Alexandru Chipciu a dezvăluit de ce a rămas la U Cluj: „M-am schimbat şi am luat decizia de a rămâne”

Alexandru Chipciu a fost unul dintre cei mai importanţi oameni de la U Cluj şi a devenit şi căpitanul echipei în a doua parte a sezonului. Chiar dacă a fost dorit şi de FCSB, care l-a ofertat, acesta a preferat să continue la Cluj, în ciuda faptului că a fost la un pas de despărţirea de finalista cupei:

„Nu prea mi-a plăcut să negociez și atunci când am venit de la CFR, ce era de negociat așa? Dacă era salariu de milioane, te gândeai să mai negociezi, dar la nivelul ăsta nu poți să negociezi foarte mult sau așa mi s-a părut mie. Într-adevăr, am semnat acum pe doi ani, cu clauza dacă rămânem în prima ligă anul acesta. Mă bucur că am rămas aici.

Într-o seară am fost puțin plecat în altă parte, apoi m-am schimbat și am luat decizia de a rămâne aici. Da, nu aș vrea să vorbesc acum pe tema asta, că mamă, nu știu cine mă voia, dar clar era o persoană de acolo care m-a plăcut, m-a ajutat de-a lungul timpului și cu care am avut o relație bună, îi sunt recunoscător pentru asta mereu.

Reclamă

Cred că a fost o dorință de ale lui de a mă aduce, eu am fost clar tentat să mă duc, apoi, eu știu, când te trezești, pui în balanță lucrurile, fete, școli și așa mai departe, faptul că m-am simțit foarte bine aici, suporteri, am crezut că e mai bine să rămân aici”, a declarat Alexandru Chipciu, potrivit sport.ro.

Alexandru Chipciu a fost dorit şi la FCSB, mai ales de Mihai Stoica. Chipciu era văzut drept înlocuitorul perfect al lui Deian Sorescu, care se va întoarce la Rakow. Până la urmă, Chipciu a ales să continue la Universitatea Cluj. Alexandru Chipciu a evoluat la FCSB în perioada 2012-2016, bifând 169 de partide, şi reuşind să înscrie 34 de goluri.

Cum a reacționat Alex Chipciu când Gigi Becali l-a sunat să-l transfere la FCSB

Alex Chipciu a rememorat momentul când a fost sunat de Gigi Becali ca să fie transferat la FCSB. Mijlocașul nu și-a dorit nimic altceva decât să joace pentru roș-albaștri. În ianuarie 2012, Alex Chipciu, pe atunci în vârstă de 22 de ani, se transfera de la FC Brașov la FCSB, pentru 1,2 milioane de euro. Gigi Becali a spart banca ca să-l aducă de la clubul de sub Tâmpa și nu s-a păcălit.

Reclamă 4 / 0/3

La momentul când s-a realizat transferul, Chipciu era cel mai bun jucător de la Brașov și proaspăt intrat în circuitul echipei naționale. FCSB le-a luat fața rivalelor Dinamo și Rapid în lupta pentru semnătura sa.

„Aveam discuții, mă voiau și la Dinamo și la Rapid. Eu eram stelist, am vorbit cu MM (n.r.- Mihai Stoica), îmi doream să merg la Steaua (n.r. – FCSB). M-a sunat și domnul Becali. Așa a continuat istoria. Atunci eram într-un moment în care jucasem la echipa națională, dădusem și un gol, eram pe un trend ascendent. Simțeam că trebuie să vină o schimbare. Cu MM mă mai întâlnisem la un turneu de fotbal la Brașov și mai vorbeam prin intermediari„, a spus Alex Chipciu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și