Închide meniul

Alexandru Chipciu şi-a prelungit contractul cu Universitatea Cluj! Anunţul oficial făcut de ardeleni

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iunie 2023, 18:03

Alexandru Chipciu şi-a prelungit contractul cu Universitatea Cluj! Anunţul oficial făcut de ardeleni

Alexandru Chipciu a semnat un nou contract cu Universitatea Cluj

Alexandru Chipciu / Profimedia

Alexandru Chipciu şi-a prelungit contractul cu Universitatea Cluj. Anunţul oficial a fost făcut de ardeleni pe reţelele de socializare. Despre Chipciu s-a vorbit şi despre o posibilă revenire la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Chipciu va juca la Universitatea Cluj încă un an. Deşi Mihai Stoica visa la o revenire a jucătorului la FCSB, Chipciu a ales să îşi prelungească contractul cu Universitatea Cluj, echipă pe care a ajutat-o să se salveze de la retrogradare şi să ajungă până în finala Cupei României.

Alexandru Chipciu şi-a prelungit contractul cu Universitatea Cluj

Clubul nostru a ajuns, astăzi, la o înțelegere privind prelungirea contractului cu Alex Chipciu.

Alex Chipciu a ajuns la FC Universitatea Cluj în vara anului trecut. A condus echipa din teren în acest sezon, purtând banderola de căpitan. Experiența sa a jucat un rol important în locul 10 ocupat de ”U” la finalul sezonului din Superliga, dar și în parcursul excelent din Cupa României.

În sezonul 2022/2023, Alex Chipciu a strâns 39 de meciuri în tricoul echipei noastre, a marcat două goluri și a oferit două pase decisive.

Reclamă

Prima reușită pentru ”U” a venit împotriva celor de la FC Hermannstadt în sferturile Cupei României, când ”U” era condusă cu 1-0. Acel gol a pus bazele revenirii și calificării în semifinalele Cupei”, a anunţat Universitatea Cluj pe reţelele de socializare.

Alexandru Chipciu este unul dintre cei mai titraţi jucători români. A câştigat 3 titluri cu FCSB, 3 cu CFR Cluj, dar şi unul în Belgia, cu Anderlecht. La U Cluj, Chipciu a evoluat în 39 de meciuri, marcând două goluri şi oferind tot atâtea pase decisive, în ultimul sezon.

Alexandru Chipciu a fost dorit şi de FCSB

Alexandru Chipciu a fost dorit şi la FCSB, mai ales de Mihai Stoica. Chipciu era văzut drept înlocuitorul perfect al lui Deian Sorescu, care se va întoarce la Rakow. Până la urmă, Chipciu a ales să continue la Universitatea Cluj. Alexandru Chipciu a evoluat la FCSB în perioada 2012-2016, bifând 169 de partide, şi reuşind să înscrie 34 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a reacționat Alex Chipciu când Gigi Becali l-a sunat să-l transfere la FCSB

Alex Chipciu a rememorat momentul când a fost sunat de Gigi Becali ca să fie transferat la FCSB. Mijlocașul nu și-a dorit nimic altceva decât să joace pentru roș-albaștri. În ianuarie 2012, Alex Chipciu, pe atunci în vârstă de 22 de ani, se transfera de la FC Brașov la FCSB, pentru 1,2 milioane de euro. Gigi Becali a spart banca ca să-l aducă de la clubul de sub Tâmpa și nu s-a păcălit.

La momentul când s-a realizat transferul, Chipciu era cel mai bun jucător de la Brașov și proaspăt intrat în circuitul echipei naționale. FCSB le-a luat fața rivalelor Dinamo și Rapid în lupta pentru semnătura sa.

„Aveam discuții, mă voiau și la Dinamo și la Rapid. Eu eram stelist, am vorbit cu MM (n.r.- Mihai Stoica), îmi doream să merg la Steaua (n.r. – FCSB). M-a sunat și domnul Becali. Așa a continuat istoria. Atunci eram într-un moment în care jucasem la echipa națională, dădusem și un gol, eram pe un trend ascendent. Simțeam că trebuie să vină o schimbare. Cu MM mă mai întâlnisem la un turneu de fotbal la Brașov și mai vorbeam prin intermediari„, a spus Alex Chipciu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și