Închide meniul

Cine conduce de fapt antrenamentele de la FCSB. Anunţul făcut de Mihai Pintilii

Dan Roșu Publicat: 15 octombrie 2023, 13:43

Reclamă
Cine conduce de fapt antrenamentele de la FCSB. Anunţul făcut de Mihai Pintilii

Cine conduce de fapt antrenamentele de la FCSB

Mihai Pintilii şi Elias Charalambous - Hepta

Cine conduce de fapt antrenamentele de la FCSB e o întrebare la care a răspuns chiar Mihai Pintilii, cel care, în lipsa licenţei PRO, a făcut un pas în spate după venirea antrenorului din acte, Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ajut clubul de când m-am lăsat. Nu pot să nu mă implic. Doar dacă vine cineva și-mi spune ‘nu face aia’. Nu vreau să încurc. Stăm de vorbă (n.r. – el cu Charalambous), vedem ce program avem pe toată săptămână, dacă jucăm din 3 în 3 zile îl facem mai scurt. Suntem toți, Tommy Neubert, Alin Stoica, Lucian Filip, Marius Popa.

Cine conduce de fapt antrenamentele de la FCSB

Vorbim cu oricine, nu numai eu cu Elias. Elias alege tema antrenamentului. Vedem fotbalul la fel. Ne place jocul de posesie. Ne potrivim. Îi place și lui să avem mingea. Există și momente când nu avem aceleași idei.

Ultimul cuvânt, dacă decizia e bună, poate să fie și al lui MM Stoica, al lui Argăseală, al lui Gigi Becali. Nu contează. Suntem o echipă și lucrăm foarte bine”, a spus Pintilii, la SportCast cu Sile.

Mihai Pintilii îşi ia gândul de la postul de antrenor principal la FCSB

Mihai Pintilii a primit o veste greu de digerat şi îşi ia gândul de la postul de antrenor principal la FCSB! Trecut în acte ca delegat, „Pinti” nu poate obţine licenţa PRO până în 2028.

Reclamă

Pintilii nu are voie să dea indicaţii în timpul meciurilor şi nu poate participa la conferinţele de presă sau la flash-interviuri. A şi fost suspendat de Comisia de Disciplină în acest an, pentru patru etape. A fost momentul în care Gigi Becali a decis să îl numească antrenor principal pe Elias Charalambous.

Mihai Pintilii spera să primească dreptul de a fi antrenor principal în 2026. Totuşi, gsp.ro anunţă că FRF, prin intermediul Şcolii de Antrenori, a schimbat o regulă importantă. Antrenorii înscrişi la cursurile pentru obţinerea licenţei PRO nu mai sunt asimilaţi ca fiind deţinători ai licenţei şi nu pot fi „principali” în Liga 1.

Pintilii urmează, în prezent, cursul pentru licenţa A din Republica Moldova. Acesta îl poate termina în 2024. Totuşi, Şcoala de Antrenori din Chişinău va deschide un modul pentru licenţa PRO abia în 2026. Pintilii va putea obţine diploma abia în 2028, când va avea 43 de ani. Prin urmare, mai are de aşteptat cel puţin cinci ani pentru a putea fi antrenor principal cu acte în regulă la vicecampioana României.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și