Închide meniul
Video

Alexandru Chipciu i-a dezamăgit pe prietenii de la FCSB! „Când am plecat, rivalitatea cu CFR Cluj nu era aşa mare”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 iunie 2022, 14:43 / Actualizat: 27 iunie 2022, 23:41

"Te gândeşti la EURO 2024?" Răspunsul sincer dat de Alexandru Chipciu

Alexandru Chipciu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Alexandru Chipciu susţine că i-a dezamăgit pe oamenii din conducerea FCSB, atunci când a ales să revină în România, la rivala CFR Cluj, în ianuarie 2020, atunci când a ajuns liber de contract în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali plătea 1.2 milioane de euro pentru Chipciu, în 2012 şi îl vindea, în 2016, la Anderlecht, pentru 3 milioane de euro. După un an la Sparta Praga, mijlocaşul cotat acum la 650.000 de euro a ajuns la CFR Cluj, spre dezamăgirea roş-albaştrilor. Acum, el a semnat cu Universitatea Cluj. 

Alexandru Chipciu susţine că i-a dezamăgit pe oamenii din conducerea FCSB

„I-am dezamăgit pe cei de la FCSB. Ei erau oamenii alături de care am câştigat atâtea chestii în România şi ei m-au şi format ca jucător, fără ajutorul lor nu aş fi ajuns la Anderlecht, la echipa naţională. Şi domnul Becali a plătit o grămadă de bani pe mine când m-a luat de la Braşov.

I-am dezamăgit, dar, la momentul ăla, fiind plecat de trei ani şi jumătate, nu îmi dădeam seama de rivalitatea Steaua – CFR, nu era aşa mare rivalitatea asta. Mai păstrez legătura cu câţiva oameni de acolo. În România, acolo am trăit cea mai frumoasă parte”, a spus Alexandru Chipciu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Mihai Stoica, dezamăgit de Alexandru Chipciu

Mihai Stoica a fost dezamăgit de alegerea lui Alex Chipciu de a merge la CFR Cluj, chiar dacă a avut o ofertă superioară din punct de vedere financiar, din Turcia.

Reclamă

„Când devii adversar, ne ferim de cuvinte mari. Dacă devii dușman cu copilul tău, este o dezamăgire. Nu sunt supărat pe el, sunt supărat pe situația care a apărut.

Poate reușeam să îl conving să semneze în Turcia, dacă mă gândeam la binele meu. Eu i-am spus să nu țină deloc cont de relația pe care o avem. Nu am avut vreodată o asemenea relație cu niciun alt jucător, poate în afara lui Florin Cernat”, a spus Stoica, în ianuarie 2020, la digisport.ro.

Alături de roş-albaştri, Alexandru Chipciu a câştigat 7 trofee: 3 titluri în Liga 1, o Cupă a României, o Supercupă a României şi două Cupe ale Ligii României.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și