Închide meniul

Alex Chipciu a plecat de la CFR Cluj și a semnat cu marea rivală, U Cluj!

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 iunie 2022, 14:03 / Actualizat: 24 iunie 2022, 19:38

Alex Chipciu a plecat de la CFR Cluj și a semnat cu marea rivală, U Cluj!

Alex Chipciu a semnat cu U Cluj

Alex Chipciu a semnat cu U Cluj / Facebook U Cluj

Alex Chipciu a plecat în cele din urmă de la CFR Cluj și a semnat cu U Cluj, anunță gsp.ro. Jucătorul cu 6 titluri de campion în Liga 1 se va alătura noii echipe vineri seară, urmând ca ulterior să plece în cantonament alături de restul lotului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Plecarea lui Alex Chipciu de la CFR Cluj devenise numai o chestiune de timp. Așa cum as.ro a anunțat mai devreme în această lună, experimentatul atacant are de primit 300.000 de euro de la campioană, iar din acest motiv va depune memoriu.

Alex Chipciu a plecat de la CFR Cluj și a semnat cu U Cluj

Update 14.20: U Cluj l-a prezentat oficial pe Alex Chipciu!

„FC Universitatea Cluj a bătut palma cu Alex Chipciu (33 de ani), unul dintre cei mai titrați jucători români ai ultimului deceniu, având în palmares șase titluri de campion al României și un titlu în Belgia, alături de Anderlecht. Mijlocașul vine prin transfer de la CFR, unde a jucat în sezonul trecut 29 de partide și a înscris de trei ori.”, a anunțat U Cluj, pe site-ul oficial al clubului.

Între timp, Chipciu și-a găsit o nouă echipă. Este vorba chiar de marea rivală din oraș, U Cluj. Potrivit Gazetei Sporturilor, jucătorul cu 46 de selecții la națională a semnat cu “Șepcile roșii” pe un sezon, iar în această seară se va prezenta la primul antrenament sub comanda lui Erik Lincar.

Reclamă

Mâine, Alex Chipciu va pleca alături de restul echipei în cantonamentul din pre-sezon. Fostul atacant de la FCSB reprezintă cel de-al 7-lea transfer realizat de nou-promovata U Cluj în această vară, după Baravykas (UTA), Ov. Bic (U Craiova), Briceag (FC Voluntari), Ad. Bălan (Rapid), Pițian (Chindia) și Florin Purece (Farul).

Mijlocaşul de 33 de ani își pierduse răbdarea cu campionii, cei care îi promiseseră că va fi titular la echipa lui Dan Petrescu. Pentru a veni la Cluj, el a renunţat la un salariu de 450.000 de euro la Anderlecht.

Mai mult, atunci când Marius Şumudică l-a dorit la Gaziantep, turcii i-au oferit 600.000 de euro pe an. De asemenea, el a ales să rămână acasă, la Cluj el având un salariu de 25.000 de euro pe lună.

Reclamă 4 / 0/3

Scandal de proporţii cu Alex Chipciu în prim-plan

Alex Chipciu a mai dorit o dată să plece de la CFR Cluj, după ce fusese exclus din lot de Neluțu Varga, pentru că a militat pentru rămânerea lui Marius Șumudică și Marian Copilu.

În toamna lui 2021, potrivit Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF, Chipciu îşi încheiase raporturile contractuale cu campioana României. În aceeaşi zi, Giovanni Becali anunţa că Alex Chipciu rămâne la campioană.

„Nu a reziliat. Dacă ar fi reziliat, aş fi ştiut şi eu. E o chestie foarte simplă, cu vechiul contract, nefiind pe listă, nu putea fi trecut. A terminat vechiul contract şi a semnat pe restul de contract pe care îl mai avea, cu restanţe şi ce mai are de primit, ca să poată fi trecut pe listă. Atât şi nimic mai mult.

E normal, când se întrerupe un contract şi se depune altul…ei cred că e un alt contract, dar practic e tot contractul lui, numai că e făcut pentru a fi trecut pe listă. Era eliminat de pe listă şi acum e din nou pe listă„, a dezvăluit Giovanni Becali pentru prosport.ro.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și