Închide meniul

Alexandru Chipciu, melancolic după U Cluj – FCSB 2-1: „Îi iubesc! Îmi pare rău pentru ei!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 octombrie 2022, 23:49

Alexandru Chipciu, melancolic după U Cluj – FCSB 2-1: „Îi iubesc! Îmi pare rău pentru ei!

Alex Chipciu, în timpul unui interviu

Alex Chipciu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Alexandru Chipciu a fost melancolic după U Cluj – FCSB 2-1. Fostul fotbalist al roş-albaştrilor este îngrijorat din cauza situaţiei în care a ajuns echipa lui Nicolae Dică, care tremură chiar şi pentru play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Da, am vrut să zic că ne-au ieșit toate, am avut ocazii și puteam câștiga la un scor mai mare, dar ca joc, până la eliminare, ca intensitate, cum ne-am apărat și cum am atacat, da, cred că e cel mai bun joc.

Alexandru Chipciu, melancolic după U Cluj – FCSB 2-1

Am jucat bine și cu Craiova, era să se repete scenariul când am intrat cu 1-1 la pauză. Sincer, parcă nu suntem de locul pe care suntem acum, 11, puteam să culegem mai multe puncte.

Clar aș fi vrut să joc cu CFR. Se știe unde e și de unde am plecat în fotbal, dar în același timp, mi-am dat viața mereu când am jucat cu FCSB. Îi iubesc, dar nu am ce să fac, joc pentru echipa mea. Îmi pare rău pentru ei, cred că vor ajunge în play-off, dar le va fi greu”, a declarat Alexandru Chipciu la finalul meciului.

Gigi Becali îi cere public demisia lui Nicolae Dică

Gigi Becali îi cere public demisia lui Nicolae Dică. Patronul FCSB s-a săturat de prestaţia roş-albaştrilor, care au întrerupt seria de 4 victorii consecutive, şi îl trage la răspundere pe antrenor.

Reclamă

Gigi Becali se teme de Rapid, echipă pe care FCSB o va întâlni duminică în derby. Latifundiarul din Pipera crede că giuleştenii îi vor învinge fără probleme pe jucătorii lui Nicolae Dică.

„E chestiune de antrenor! Poate să se supere. Cum adică, să uite jucătorii fotbalul? Nu ai nicio tactică, nicio noimă. Eu nu înțeleg. E doar vina antrenorului. Până acum n-am zis, dar nu au cum să uite toți fotbalul. Se supără, nu se supără… e om bun, dar degeaba. Cum să uiți fotbalul? Aș putea să mă iau de jucători. Dar știți de ce nu o fac? Pentru că nu sunt doar 2-3, echipa nu leagă pase. Eu zic de 5-6 meciuri că nu avem viitor.

Și CS Mioveni mai leagă 5 pase, noi nici atât. Vă dați seama? Noi puteam câștiga și azi din valoarea individuală, dacă nu făcea Șut greșeala aia. Dar nu ai cum să joci așa! Ne bate Rapid acum, ne dă 5! Uite, așa, cu ce jucători au ei pe acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Am dat pe Miculescu 1,7 milioane, dar nu văd nimic. Nu pot să îmi dau seama ce se întâmplă. E din ce în ce mai rău. Cum să joci cu un om în plus și să dai minge lungă? A uitat Olaru fotbalul? E băiat serios, nu poți să zici că nu se antrenează bine!”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prima Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și