Închide meniul

Alexandru Chipciu, mesaj clar după transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB: „Va fi un plus!”

Viviana Moraru Publicat: 29 iulie 2023, 8:26

Reclamă
Alexandru Chipciu, mesaj clar după transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB: Va fi un plus!”

Alexandru Chipciu, mesaj clar după transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB / Profimedia

Alexandru Chipciu a transmis un mesaj clar, după transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB. Mijlocașul de la U Cluj s-a declarat foarte fericit că fundașul a revenit în România, dezvăluind că are o relație foarte apropiată cu acesta, după perioada în care au jucat împreună la gruparea roș-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș a semnat în această vară cu FCSB, un contract valabil pe un sezon. Este al patrulea transfer făcut de roș-albaștri în această perioadă de mercato.

Alexandru Chipciu, mesaj clar după transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

Alexandru Chipciu l-a numit pe Vlad Chiricheș „fratele său”, mărturisind că se bucură că va putea să-l vadă mai des pe acesta, după ce a semnat cu FCSB.

Chipciu este convins că revenirea ui Chiricheș la FCSB va fi un plus pentru fotbalul românesc, având în vedere faptul că stoppperul de 33 de ani a jucat la un nivel înalt în Serie A.

E prietenul meu, fratele meu, mă bucur că o să fie aproape de mine.

Reclamă

Mă bucur și pentru fotbalul românesc, va fi un plus, a jucat în Serie A, a jucat la Sassuolo, care avea patru jucători în naționala Italiei”, a declarat Alexandru Chipciu, conform digisport.ro.

Vlad Chiricheș poate debuta pentru FCSB sâmbătă, în duelul cu Oțelul Galați, din a treia rundă a Ligii 1. Partida va avea loc de la ora 21:30, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Alexandru Chipciu, reacţie fermă după FC U Craiova – U Cluj 3-4

Alexandru Chipciu a avut o reacţie fermă, după ce U Cluj s-a impus în duelul cu FC U Craiova 1948 cu scorul de 4-3. Mijlocaşul le-a răspuns celor care i-au criticat pe clujeni, după înfrângerea din etapa trecută, suferită în faţa celor de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-au ieşit toate, dar şi lor le-a ieşit toate la un anumit moment. A fost un joc spectaculos, dar în teren le trăieşti mai greu. E mai greu de gestionat, dar după meci, victoria e frumoasă. Sunt tâmpit în timpul meciului, ţip, cert pe cineva, am mai multă putere când sunt nervos. Mai depăşesc limita câteodată, dar vreau să-i motivez.

Clar, nu ne certăm în timpul meciului, dar ne mai agităm aşa puţin. Nu prea-mi place asta cu căpitanul, dar toţi trebuie să fim lideri. Să facem ceva pe teren. După meciul cu Rapid, ne-au făcut elefanţi, dar elefanţii azi au dat patru goluri azi.

Dacă ne uităm în meciul cu Rapid, am avut şi noi ocazii. Meciul următor vom juca cu Dinamo, au un antrenor fabulos.

(N.r. despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB) Chiricheş e prietenul meu, fratele meu, suntem familii apropiate. E un plus şi pentru Liga 1 şi pentru ei ca echipă, a jucat la Sassuolo”, a declarat Alexandru Chipciu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și