Închide meniul

Alexandru Chipciu, reacţie fermă după FC U Craiova – U Cluj 3-4: „Ne numeau elefanţi! Azi am dat patru goluri!”

Viviana Moraru Publicat: 28 iulie 2023, 21:17

Reclamă
Alexandru Chipciu, reacţie fermă după FC U Craiova – U Cluj 3-4: „Ne numeau elefanţi! Azi am dat patru goluri!

Alexandru Chipciu, reacţie fermă după FC U Craiova - U Cluj 3-4

Alexandru Chipciu, în timpul unui meci la U Cluj/ Profimedia

Alexandru Chipciu a avut o reacţie fermă, după ce U Cluj s-a impus în duelul cu FC U Craiova 1948 cu scorul de 4-3. Mijlocaşul le-a răspuns celor care i-au criticat pe clujeni, după înfrângerea din etapa trecută, suferită în faţa celor de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 şi U Cluj au oferit un meci spectaculos, cu şapte goluri. Clujenii au obţinut primul succes din acest sezon, în timp ce oltenii rămân fără niciun punct în clasament.

Alexandru Chipciu, reacţie fermă după FC U Craiova – U Cluj 3-4

Alexandru Chipciu s-a declarat bucuros de rezultatul obţinut de echipa sa, şi de „dubla” reuşită în duelul cu trupa lui Nicolae Dică. De asemenea, mijlocaşul a mai transmis faptul că a trăit la intensitate maximă meciul din Bănie, certându-şi colegii la fazele importante, cu scopul de a-i mobiliza.

De asemenea, Chipciu nu a rămas fără replică pentru cei care i-au criticat pe clujeni după eşecul cu Rapid. Acesta susţine că U Cluj a reuşit un meci spectaculos cu FC U Craiova 1948.

„Mi-au ieşit toate, dar şi lor le-a ieşit toate la un anumit moment. A fost un joc spectaculos, dar în teren le trăieşti mai greu. E mai greu de gestionat, dar după meci, victoria e frumoasă. Sunt tâmpit în timpul meciului, ţip, cert pe cineva, am mai multă putere când sunt nervos. Mai depăşesc limita câteodată, dar vreau să-i motivez.

Reclamă

Clar, nu ne certăm în timpul meciului, dar ne mai agităm aşa puţin. Nu prea-mi place asta cu căpitanul, dar toţi trebuie să fim lideri. Să facem ceva pe teren. După meciul cu Rapid, ne-au făcut elefanţi, dar elefanţii azi au dat patru goluri azi.

Dacă ne uităm în meciul cu Rapid, am avut şi noi ocazii. Meciul următor vom juca cu Dinamo, au un antrenor fabulos.

(N.r. despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB) Chiricheş e prietenul meu, fratele meu, suntem familii apropiate. E un plus şi pentru Liga 1 şi pentru ei ca echipă, a jucat la Sassuolo”, a declarat Alexandru Chipciu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Nistor, discurs manifest după FC U Craiova – U Cluj 3-4

Dan Nistor a avut un discurs manifest după FC U Craiova – U Cluj 3-4. Nistor a reuşit o dublă în victoria incredibilă pe care Universitatea Cluj a obţinut-o la Craiova.

Dan Nistor a avut un mesaj acid şi pentru cei care au contestat valoarea celor de la Universitatea Cluj. Nistor a spus că nu le va da un răspuns direct şi a explicat şi gestul pe care l-a făcut după goluri.

„Multă lume a dat cu noroi pe noi că suntem retrogradaţi. Ţin să nu le răspund pentru că eu sunt băiat de la ţară şi părinţii mei mi-au dat educaţie. Uşor – uşor devenim echipa pe care o vrem. E o victorie meritată. Antrenorul trebuie să ne capaciteze, să fim focusaţi la începutul meciului şi să aleagă cel mai bun 11. Să marchezi 4 goluri în deplasare, cred că asta arată mult caracter şi valoare.

Semnul ăsta am decis să-l fac cu cei din familie, e pentru cineva anume, nu e nici pentru gazde, nici pentru Universitatea Craiova, unde eu am fost jucător, e pentru altcineva”, a spus Dan Nistor la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și