Închide meniul

Alexandru Chipciu, savuros după ce U Cluj a urcat pe primul loc: „Să fim ca Leverkusen!” Ce a spus despre convocarea la naţională

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2024, 21:26

Reclamă
Alexandru Chipciu, savuros după ce U Cluj a urcat pe primul loc: „Să fim ca Leverkusen! Ce a spus despre convocarea la naţională

Alexandru Chipciu, savuros după ce U Cluj a urcat pe primul loc

Alexandru Chipciu, în timpul unui meci la U Cluj/ Hepta

Alexandru Chipciu a transmis un mesaj savuros, după ce U Cluj a urcat pe primul loc. Fundaşul clujenilor a transmis că îşi doreşte ca echipa sa să urmeze parcursul celor de la Bayern Leverkusen, care a reuşit să triumfe în Bundesliga fără eşec, în sezonul precedent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a rămas fără înfrângere în Liga 1, şi după etapa a şaptea. Clujenii au învins-o cu 2-0 pe Gloria Buzău şi au acumulat 15 puncte.

Alexandru Chipciu, savuros după ce U Cluj a urcat pe primul loc

Alexandru Chipciu a tras concluziile, după victoria cu nou-promovata. Fundaşul a transmis că echipa rămâne cu picioarele pe pământ, după parcursul impecabil din acest start de sezon. Acesta a amintit de evoluţiile celor de la Girona şi Bayern Leverkusen, care au fost surprizele sezonului trecut din Spania şi Germania.

Întrebat despre o eventuală revenire la echipa naţională, Chipciu a transmis că s-ar bucura dacă Mircea Lucescu ar decide să-l convoace pentru duelurile cu Kosovo şi Lituania, de la începutul lunii septembrie.

Nu aş spune că fericirea e la cote maxime, suntem realişti, cu picioarele pe pământ. Nu m-am gândit că vom fi pe primul loc. Sper să fim cum a fost Girona din Spania, anul trecut, şi după să fim ca Leverkusen (n.r. râde). Nu ne-am gândit, ne-am pregătit foarte bine, am făcut chiar un antrenament foarte greu. Am tratat fiecare meci cu gândul de a câştiga. Avem Cupa acum, probabil vor intra alţi jucători. După avem meci cu Dinamo, o echipă care joacă foarte bine.

Reclamă
Reclamă

Suntem pe primul loc, trebuia să avem o apărare foarte bună. Faţă de anii trecuţi, ne gândim şi la ce urmează după ce atacăm, nu mai suntem aşa avântaţi. În şapte etape, avem cinci deplasări. Ceea ce mi se pare incredibil. Dar şi anul trecut, opt-nouă luni, am fost neînvinşi în deplasare. Sperăm să fim cât mai sus, şi anul trecut am fost aproape. Cel mai important e să legăm victoriile. Dacă ne gândim şi la Leverkusen, nimeni nu spunea că vor lua campionatul. Dar cu cât te ţine energia asta, cu atât poţi face lucruri bune. Avem o atmosferă bună la echipă.

(N.r. Despre naţională, a fost urmărit la meciul cu Gloria Buzău de secunzii naţionalei) Aş spune că am fost urmărit de secunzii naţionalei multă vreme. Postul de fundaş lateral e unul deficitar. Vom vedea, eu joc fotbal. Dacă voi fi convocat, ar fi o mare bucurie, mai ales la vârsta mea. Dar asta e mentalitatea noastră…dacă ne uităm la Portugalia, au jucat cu Pepe şi Ronaldo. Nu contează vârsta, dacă joci şi eşti bine fizic”, a declarat Alexandru Chipciu, conform digisport.ro.

Dan Nistor a dezvăluit „problema” lui Ioan Ovidiu Sabău, după ce U Cluj a ajuns pe primul loc

Dan Nistor a dezvăluit „problema” lui Ioan Ovidiu Sabău, după ce U Cluj a ajuns pe primul loc. Jucătorul „șepcilor roșii” nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul partidei.

Reclamă

Sunt puțin supărat, dar mai mult fericit. Alex mi-a zis că e timpul să marchez și din acțiune, nu doar din penalty. Cred că suntem pe drumul cel bun.

Problema va fi la mister, cei care intră iși fac treaba foarte bine. Va avea probleme în alcătuirea primului 11.

Ne-am bucura foarte mult să fim la final pe primul loc, nu acum”, a spus Dan Nistor, la digisport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:31 27 aug.

„Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui”

0:17 27 aug.

Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională

23:56

UTA – Farul Constanţa 1-1. Dican l-a salvat pe Gică Hagi! Echipa „Regelui” a dat lovitura în prelungiri

23:41

Dominic Thiem, învins în primul tur la US Open! Mesaj emoţionant la ultimul meci de Grand Slam din carieră

23:21

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi a refuzat transferul la Rapid! Veste de ultim moment

23:11

Mihai Stoica, anunț despre situația lui Vlad Chiricheș! Ce se întâmplă cu fundașul care a fost făcut praf de Gigi Becali

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 3 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0: „Multe schimbări! Influențează!”
Citește și