Închide meniul

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Alexandru Chipciu! Jucătorul se poate întoarce la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2023, 18:11

Reclamă
Gigi Becali vrea să-l transfere pe Alexandru Chipciu! Jucătorul se poate întoarce la FCSB

Gigi Becali, gata să dea lovitura pe piaţa transferurilor

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Alexandru Chipciu la FCSB! Patronul roş-albaştrilor i-a făcut deja ofertă fundaşului care în ultimul sezon a evoluat la U Cluj. Alexandru Chipciu l-ar putea înlocui pe Deian Sorescu la trupa roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul lui Alexandru Chipciu la U Cluj a expirat la finalul acestui sezon. După finala Cupei României, pierdută de „şepcile roşii”, Chipciu a dat de înţeles că nu a luat o decizie în privinţa viitorului său.

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Alexandru Chipciu la FCSB

Conform fanatik.ro, Gigi Becali ar fi înaintat deja o ofertă pentru Alexandru Chipciu. Se pare că fundaşul ia în calcul o revenire la gruparea roş-albastră, şi a cerut câteva zile de gândire, pentru a lua decizia finală asupra viitorului său.

Alexandru Chipciu este privit ca un înlocuitor pentru Deian Sorescu. Fundaşul adus în iarnă de Gigi Becali, sub formă de împrumut, va pleca de la FCSB, după ce patronul echipei a decis să nu-l transfere definitiv. Sorescu va reveni astfel la Rakow, trupă de care aparţine.

Alexandru Chipciu nu este singurul jucător pe care Gigi Becali încearcă să-l readucă la FCSB, în această vară. Pe lista patronului roş-albaştrilor se află şi Vlad Chiricheş, care a evoluat în sezonul recent încheiat în Serie A, la Cremonese.

Reclamă

Alexandru Chipciu a evoluat la FCSB în perioada 2012-2016, bifând 169 de partide, şi reuşind să înscrie 34 de goluri.

La U Cluj, Chipciu a evoluat în 39 de meciuri, marcând două goluri şi oferind tot atâtea pase decisive, în ultimul sezon.

Gigi Becali vrea să-l transfere şi pe Vlad Chiricheş! Anunţul lui Mihai Stoica

Mihai Stoica a dat noi detalii despre posibilul transfer al lui Vlad Chiricheş la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor crede că sunt şanse mari ca Vlad Chiricheş să accepte oferta lui Gigi Becali, mai ales că Mihai Pintilii este naşul căpitanului României.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, Mihai Stoica a spus că nu se teme de desele accidentări pe care le suferă căpitanul echipei naţionale.

„Noi sperăm. Da, cred că da. Noi sperăm. Ar fi o lovitură de proporţii. Eu am o relaţie foarte apropiată cu el, Pinti e naşul lui Chiri. Aşteptăm să se decidă şi ar fi un câştig din foarte multe puncte de vedere.

Nu doar că discutăm despre căpitanul unei echipe din Serie A, dar vorbim şi despre ce ar reprezenta în vestiar. Dacă toţi fotbaliştii din lume ar avea grijă cum o face Chiricheş, am avea fotbalişti de 48 de ani, de 50 de ani.

Mereu alege ce e nou ca să-şi prelungească viaţa de fotbalist. Au fost accidentări, dar care se pot termina la un moment”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și