Închide meniul

Alexandru Ioniţă, dezvăluiri din vestiarul lui CFR Cluj: „Atmosfera e rece. Jucătorii îşi văd interesul personal”

Viviana Moraru Publicat: 21 august 2022, 14:09

Alexandru Ioniţă, dezvăluiri din vestiarul lui CFR Cluj: „Atmosfera e rece. Jucătorii îşi văd interesul personal

Alexandru Ioniţă

Alexandru Ioniţă, într-o partidă pentru CFR Cluj/ Hepta

  • Alexandru Ioniţă, dezvăluiri din vestiarul lui CFR Cluj
  • Ce atmosferă este în vestiarul campioanei

Alexandru Ioniţă a făcut dezvăluiri din vestiarul lui CFR Cluj. Mijlocaşul celor de la Rapid a mărturisit că atmosfera este una ostilă la trupa pregătită de Dan Petrescu, iar fiecare jucător este pe cont propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ioniţă a evoluat pentru CFR Cluj timp de două sezoane, între 2017 şi 2019. Alte două stagiuni a fost împrumutat de clujeni la Astra şi Universitatea Craiova. La Rapid, Ioniţă a revenit în 2021 şi susţine că se simte ca într-o familie.

Alexandru Ioniţă, dezvăluiri din vestiarul lui CFR Cluj

Alexandru Ioniţă a declarat că diferenţa dintre atmosfera de la Rapid şi cea de la CFR Cluj este una imensă. Mijlocaşul susţine că în cadrul echipei campioane jucătorii sunt mai mult pe cont propriu, în ciuda performanţelor obţinute în ultimii ani, în timp ce la giuleşteni există un grup unit.

Reclamă

„La CFR Cluj e rece atmosfera. Nu e o familie ca la Rapid. Nu știu cum să explic. Jucătorii își văd interesul individual. Fac o treabă foarte bună, dar fiecare e mai mult pentru el, nu sunt o familie. E ceva total diferit”, a declarat Alexandru Ioniţă, pentru digisport.ro.

Totodată, Ioniţă susţine că relaţia cu Adrian Mutu este una foarte bună. De cealaltă parte, mijlocaşul a declarat că plecarea sa de la CFR Cluj a fost cauzată de faptul că nu s-a adaptat stilului de joc impus de Dan Petrescu.

Reclamă

„Mister (n.r. Adrian Mutu) vorbește cu mine. Apreciez foarte mult asta la el. Cu UTA n-am fost titular, dar a venit și mi-a explicat că are nevoie de mine în repriza a doua. Nu era obligat s-o facă și apreciez foarte mult că își ia din timp ca să vorbim. Și-a prelungit contractul, sper să colaborăm cât mai mult timp.

Stilul de joc al lui Dan Petrescu era total diferit față de ce puteam eu să ofer, nu am înțeles niciodată de ce m-a vrut acolo și nu aveam niciodată cum să mă integrez, pentru că nu făceam decât să alerg și nu îmi puneam în evidență calitățile mele. Și atunci făceam faza defensivă, doar că nu mai aveam reușite și nu eram apreciat”, a mai spus Alexandru Ioniţă, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Adi Mutu, mesaj pentru fani după ce a ajuns lider în Liga 1 cu Rapid

Adi Mutu a oferit primele declaraţii după ce a ajuns pe primul loc cu Rapid. În Giuleşti, jucătorii „Briliantului” au învins-o la limită pe UTA, scor 1-0, în etapa a 6-a a Ligii 1. Mutu evită se gândească la titlu şi continuă să anunţe să îşi doreşte, pentru moment, calificarea în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un meci greu, am jucat împotriva unei echipe bune. Au jucat un meci deschis, vreau să-i felicit. Au avut o ocazie în ultima secundă, când Moldo a avut o paradă senzaţională. M-am bucurat după fază. Păcat, dacă am fi jucat mult mai simplu, probabil nu se mai ajungea acolo. Vreau să-l felicit pe Onea pentru meciul pe care l-a făcut.

Nu pot să contest ceea ce spune Ilie, el priveşte lucrurile din punctul lui de vedere. Eu mă bucur că am câştigat acest meci, cred că există echilibru în fotbal. Au avut o şansă mare în ultimele secunde, dar şi noi am avut două foarte mari. Important e că punctele au rămas în Giuleşti.

E un campionat puternic, după cum vedeţi. Sunt meciuri în care se poate întâmpla orice, echipe bune. Trebuie să fim foarte antenţi. E bine pentru spectacol. E presiunea ca la un club mare al nostru, fără presiune nu se poate. Obiectivul nostru este clar. Nu vreau să vorbesc de fiecare dată. Vedem unde vom ajunge.

Urmează meci foarte greu şi cu Sepsi. Când jucăm cu atitudine, când am fotbalişti care au execuţii de felul ăsta, lucrurile se mai simplifică„, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”