Închide meniul

Alexandru Ioniţă, ocazie uriaşă în prelungirile primei reprize, în Rapid – CFR Cluj

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 octombrie 2022, 22:15

Alexandru Ioniţă, ocazie uriaşă în prelungirile primei reprize, în Rapid – CFR Cluj

Alexandru Ioniţă, cu moralul la pământ după Sepsi - Rapid 2-0

Alexandru Ioniţă, în tricoul lui Rapid / Hepta

Alexandru Ioniţă a ratat o ocazie uriaşă în prelungirile primei reprize, în Rapid – CFR Cluj. Jucătorul giuleştenilor putea duce scorul la 2-0, după ce Cristi Săpunaru a deschis scorul din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În al treilea minut al prelungirilor, Rapid a surprins-o pe CFR pe un contraatac, iar Emmers a combinat cu Lukassen, înainte să îi trimită lui Alexandru Ioniţă.

Alexandru Ioniţă, ocazie uriaşă în prelungirile primei reprize, în Rapid – CFR Cluj

Acesta s-a trezit singur cu portarul, într-o poziţie ideală. A preluat mingea, dar Scuffet a avut o intervenţie salvatoare, care a făcut ca scorul pauzei să fie doar 1-0 pentru Rapid.

Cristi Săpunaru a marcat singurul gol al primelor 45 de minute, după un penalty acordat de Cătălin Popa, doar după ce a fost chemat la VAR de Ovidiu Haţegan.

VAR la Rapid – CFR Cluj

Scuffet l-a lovit dur cu pumnii pe Luckassen, ratând mingea pe care şi atacantul gazdelor o căuta. Yuri a respins prin foarfecă şi l-a încurcat pe portarul oaspeţilor.

Reclamă

Cătălin Popa a ajuns la VAR pentru a vedea reluările şi a luat decizia corectă: penalty pentru Rapid. Cristi Săpunaru a executat şi a deschis scorul pe Giuleşti.

Mario Camora a ratat derby-ul Rapid – CFR Cluj

Mario Camora a fost operat, la Cluj-Napoca, în ziua derby-ului Rapid – CFR Cluj. Fundaşul de 35 de ani a suferit o criză de apendicită acută la Bucureşti şi a suferit o intervenţie chirurgicală.

Căpitanul campioanei României nu şi-a dorit să fie operat la Spitalul Universitar din Capitală şi a ajuns de urgenţă la Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„Mario Camora a fost operat astăzi cu succes la Cluj-Napoca! Căpitanul nostru a suferit în această dimineață o intervenție laparoscopică în urma unei crize de apendicită acută.

Mulțumim personalului medical de la Institutului Regional de Gastroenterologie și Hepatologie „Prof. Dr. O. Fodor” (Medicală lll) care l-a operat, în special doamnei doctor Conf. Iancu Dana, dar și celor de la Spitalul Universitar din București care i-au acordat în primă fază asistență medicală.

Multă sănătate, căpitane! Îți dorim recuperare rapidă și te așteptăm cât mai repede alături de noi!„, este mesajul transmis de CFR Cluj pe reţelele sociale.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și