Închide meniul

Mario Camora a fost operat la Cluj-Napoca. CFR Cluj a venit cu lămuriri: „Multă sănătate, căpitane!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2022, 12:18

Mario Camora a fost operat la Cluj-Napoca. CFR Cluj a venit cu lămuriri: „Multă sănătate, căpitane!

Mario Camora, record uriaş pentru fotbalul românesc

Mario Camora, în tricoul lui CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mario Camora a fost operat, la Cluj-Napoca, în ziua derby-ului Rapid – CFR Cluj, din etapa a 16-a a Ligii 1. Fundaşul de 35 de ani a suferit o criză de apendicită acută la Bucureşti şi a suferit o intervenţie chirurgicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul campioanei României nu şi-a dorit să fie operat la Spitalul Universitar din Capitală şi a ajuns de urgenţă la Cluj.

Mario Camora a fost operat la Cluj-Napoca

Mario Camora a fost operat astăzi cu succes la Cluj-Napoca! Căpitanul nostru a suferit în această dimineață o intervenție laparoscopică în urma unei crize de apendicită acută.

Mulțumim personalului medical de la Institutului Regional de Gastroenterologie și Hepatologie „Prof. Dr. O. Fodor” (Medicală lll) care l-a operat, în special doamnei doctor Conf. Iancu Dana, dar și celor de la Spitalul Universitar din București care i-au acordat în primă fază asistență medicală.

Multă sănătate, căpitane! Îți dorim recuperare rapidă și te așteptăm cât mai repede alături de noi!„, este mesajul transmis de CFR Cluj pe reţelele sociale.

Reclamă

Preşedintele ardelenilor, Cristi Balaj, a recunoscut că l-a sfătuit pe Camora să rămână la Bucureşti, dar jucătorul nici nu a vrut să audă.

Cristi Balaj: „Eu i-am recomandat să rămână aici”

Este sub control. A avut anumite dureri în zona abdominală. Problemă cu apendicele din ce am înţeles. A fost primit foarte bine şi mulţumim medicilor. L-au stabilizat. Am înţeles că este transportabil, vrea să fie mai aproape de familie.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am discutat cu el, i-am făcut o recomandare şi nu pot să decid. Încercăm să sugerăm, nu putem să impunem. El este foarte apropiat de familie. Din discuţiile cu medicii am aflat că poate să fie transportabil. I-au dat şi o perfuzie. Când vorbim de o problemă medicală doar recomanzi, nu poţi să impui.

În orice situaţie medicală există un risc. Important e să fie bine. Nu ştim cum ajunge la Cluj, ori maşină, ori avion. El umblă pe picioare, se deplasează. El ştie cel mai bine nivelul durerilor. Eu i-am recomandat să rămână aici, el este cel care decide. De îndată ce ajunge la Cluj se pare că va intra în operaţie„, a declarat Cristi Balaj, aseară, la digisport.ro.

Fundaşul va ieşi din calculele lui Dan Petrescu pentru următoarele partide, şi ar putea lipsi până în luna decembrie. Mario Camora este unul dintre oamenii de bază ai lui Dan Petrescu. Fundaşul a evoluat în 25 de partide din acest sezon, în toate competiţiile, marcând un gol.

Meciul Rapid – CFR Cluj va putea fi urmărit în această seară, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și