Închide meniul

Alexandru Ișfan este de vânzare! Anunţul făcut de conducerea lui FC Argeş: „Dacă Adrian Mutu îl dorește la Rapid, să facă o ofertă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 noiembrie 2022, 13:31

Alexandru Ișfan este de vânzare! Anunţul făcut de conducerea lui FC Argeş: „Dacă Adrian Mutu îl dorește la Rapid, să facă o ofertă

Alexandru Ișfan este de vânzare! Anunţul făcut de conducerea lui FC Argeş

Alexandru Işfan, în tricoul lui FC Argeş / Hepta

Alexandru Ișfan este de vânzare! Anunţul a fost făcut de conducerea celor de la FC Argeş după ce Rapid şi-a manifestat interesul pentru atacantul pe care în trecut l-a dorit şi Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul cotat la 800.000 de euro a marcat 3 goluri în 17 meciuri disputate în acest sezon. Viorel Tudose cere între 700.000 şi 3 milioane de euro pe fotbalistul de 22 de ani.

Alexandru Ișfan este de vânzare

”Știți cum este. Toți ne dorim câte ceva, dar când îți dorești ceva și vrei ceva cu adevărat, faci o ofertă scrisă, nu ieși pe toate posturile.

Sunt foarte mulți oameni care vor să cumpere aur sau bijuterii. Vorbim de Ișfan. Dacă Adrian Mutu îl dorește la Rapid, poate să vină să îmi facă o ofertă. Pot să văd un preț de la 700 de mii până la 3 milioane.

Repet ce am spus. Sufletul meu bate pentru FC Argeș. Dar, din punct de vedere de a face un fotbal de calitate, de a construi o echipă care să se bată cu granzii fotbalului românesc și, de ce nu, să ieșim și să ne batem în Europa, este posibil, de ce nu, să mă ducă drumul la Sibiu.

Reclamă

Dar, repet, sufletul meu și sângele meu este alb-violet. Eu banii pe care îi dau la FC Argeș nu îi dau cu împrumut, eu nu îi mai vreau înapoi”, a spus Tudose, citat de playsport.ro.

FCSB a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru Alexandru Ișfan

FCSB a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru Alexandru Ișfan, refuzată însă de piteșteni. Suma de 500.000 de euro oferită de clubul lui Gigi Becali nu a fost pe placul celor de la FC Argeș.

„Singura ofertă concretă pentru Ișfan a fost de la FCSB, de 500.000 de euro. Noi am vorbit cu Ișfan, el vrea să rămână la FC Argeș, să facă pasul la echipa națională. Pe noi toți, inclusiv pe el, ne motivează un transfer în străinătate”, a spus Daniel Stanciu, potrivit digisport.ro, în luna august.

Reclamă 4 / 0/3

FC Argeș l-a transferat de la CS Mioveni în iulie 2021. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Unirea Bascov. Junioratul l-a făcut la Școala de Fotbal Dani Coman.

Recomandări
  • Alexandru Işfan e cotat la 800.000 de euro
  • Işfan are 22 de ani

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! Vezi toate știrile
Citește și