Închide meniul

Alexandru Mitriță a dezvăluit motivul pentru care s-a întors la Universitatea Craiova: „Mă simt iubit și apreciat”

Alex Ioniță Publicat: 30 iunie 2023, 22:41

Reclamă
Alexandru Mitriță a dezvăluit motivul pentru care s-a întors la Universitatea Craiova: Mă simt iubit și apreciat”

Alexandru Mitriță și-a pus deja amprenta la Craiova!

Alexandru Mitriță, în timpul unui meci la Universitatea Craiova/ Hepta

Alexandru Mitriță a dezvăluit motivul pentru care s-a întors la Universitatea Craiova. Fotbalistul a surprins pe toată lumea în această perioadă de mercato, după ce a refuzat mai multe oferte mult mai bune din punct de vedere financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 28 de ani s-a întors în Liga 1 după 4 sezoane petrecute în străinătate. Acesta a fost legitimat la formații precum New York City, PAOK și Al-Raed, unde a fost pregătit de Marius Șumudică.

Alexandru Mitriță a dezvăluit motivul pentru care s-a întors la Universitatea Craiova. Atacantul vrea să aducă titlul în Bănie

Atacantul care a revenit la Universitatea Craiova a declarat că vrea să aducă titlul în Bănie. De asemenea, Mitriță a dezvăluit motivele care l-au făcut să se întoarcă la echipa condusă de Eugen Neagoe. Potrivit acestuia, siguranța familiei și faptul că este aproape de casă au dus la revenirea în Liga 1.

„Am luat decizia de a ma întoarce cu un an în urmă, dar nu s-a putut să vin acasă și când am avut oportunitatea m-am întors. O să spun și acum că visul meu este să joc în continuare la Craiova și să ajung cu această echipă în cupele europene, să câștig un campionat și sper ca acesta să fie anul nostru.

Nu se pune problema să merg la altă echipă din România în afara Universității Craiova. Sunt craiovean și am crescut cu această echipă, știu foarte bine spiritul acestui club și mai știu ce înseamnă această echipă pentru oraș, suporteri. Tot acest cumul au făcut să mă întorc acum acasă.

Reclamă

După 4 ani departe de casă, și nu pot să spun că acești ani au fost perfecți, ți se face dor de casă. Au fost ani cu bune și rele. Simțeam că pentru mine și familia mea alegerea cea mai corectă era să mă întorc acasă”, a spus jucătorul, pentru gsp.ro.

Alexandru Mitriță: „Mă simt iubit și apreciat”

„Mă simt iubit și apreciat la această echipă. În acești 4 ani am putut câștiga bani. Acum pentru mine este importantă siguranța familiei, s-a născut și al doilea copil, și încă un lucru important e că iubesc acest club. Anul trecut nu a fost unul bun pentru ei. Nu s-au calificat în cupele europene și pe mine, ca oltean, m-a durut și înrăit acest lucru. Mi-am dorit să vin acasă ca să ajut această echipă să ajungă într-o cupă europeană. Visul meu și al tuturor oltenilor este să câștigăm titlul.

Mereu am fost dorit la Universitatea Craiova. Am plecat de aici și sunt un jucător foarte iubit de fani. Le ofer respectul meu pe teren și prin asta am câștigat foarte mult.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am văzut o asemenea primire în România. Când am urcat pe scenă am zis: <<Nu cred că au venit pentru mine>>”, a mai adăugat acesta, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și