Închide meniul

Alexandru Mitriţă a semnat cu Universitatea Craiova! „Sunt bucuros că am făcut această alegere”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 iunie 2023, 15:41

Alexandru Mitriţă a semnat cu Universitatea Craiova! „Sunt bucuros că am făcut această alegere

Alexandru Mitriţă a fost prezentat la Universitatea Craiova

Alexandru Mitriţă, în tricoul Universităţii Craiova / Hepta

Alexandru Mitriţă a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe 3 ani. Jucătorul care a jucat la echipa lui Marius Şumudică, Al Raed, anunţă că vine să ajute echipa lui Rotaru să lupte pentru cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am semnat cu Craiova pe 3 ani, sunt foarte bucuros. Înseamnă mult pentru mine această echipă, acest oraș. Sunt bucuros că am făcut această alegere. Aș fi venit de anul trecut, dar nu s-a putut. Anul ăsta am zis că nu voi mai rata ocazia.

Alexandru Mitriţă a semnat cu Universitatea Craiova

Nu e un pas înapoi, trebuie să tragem tare să prindem Europa, să ne batem la titlu. Acest oraș merită să câștige iar un trofeu, m-aș bucura foarte tare să-mi aduc aportul la acest lucru. Sunt bucuros că m-am întors acasă și aștept cu nerbădare să începem treaba!

A fost un sezon greu pentru mine, cu multe meciuri, dar suntem bucuroși că am terminat cu bine, ne-am salvat de retrogradare și asta e cel mai important”, a spus Mitriţă, la revenirea în România.

Jucătorul de 28 de ani cotat la 3 milioane de euro a marcat 6 goluri în acest sezon, în cele 28 de meciuri disputate pentru Al Raed. El revine la Craiova, echipă pentru care a înscris 29 de goluri, în 60 de meciuri.

Reclamă

Alexandru Mitriţă revine la Universitatea Craiova

Alexandru Mitriţă a renunţat la o sumă uriaşă pentru a se întoarce la Universitatea Craiova. 3 milioane de euro ar fi primit în următorii 2 ani la Al Raed.

Mihai Rotaru a oferit declaraţii, în urmă cu câteva zile, despre transferurile pe care vrea să le facă la Universitatea Craiova, în perioada de mercato care va urma în vară. Alexandru Mitriţă a evoluat în acest sezon la Al Raed, fomaţia lui Marius Şumudică. Mijlocaşul de 28 de ani va reveni la New York City, formaţie de care aparţine.

Patronul din Bănie a vorbit şi despre posibilitatea ca Alexandru Mitriţă să revină în Bănie. Acesta susţine că s-ar bucura nespus dacă mijlocaşul va reveni la Universitatea Craiova, însă totul se va decide în vară.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt convins că mister Neagoe va găsi formula să-i pună pe toți în valoare la anul. Avem un Crețu, avem un Bancu. Nu vorbim acum despre transferuri.

Dar dacă Mitriță își va dori să vină înapoi și dacă va vrea un an sabatic, noi vom fi bucuroși și îl așteptăm. Vorbesc în regionalisme, dar Mitriță e un tip atașat de glia oltenească.

Nu-l primim, noi îl cerem cu brațele deschise. Bombele sunt greu de pregătit, să vedem ce explodează, acum nu discutăm despre așa ceva”, spunea Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și