Închide meniul
NEWS ALERT

Alexandru Mitriţă revine la Universitatea Craiova! Anunţ bombă în fotbalul românesc: a bătut palma cu Mihai Rotaru

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 mai 2023, 10:23

Alexandru Mitriţă revine la Universitatea Craiova! Anunţ bombă în fotbalul românesc: a bătut palma cu Mihai Rotaru

Alexandru Mitriţă revine la Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Mitriţă revine la Universitatea Craiova – este anunţul bombă al zilei în fotbalul românesc. Mihai Rotaru a dat prima mare lovitură pe piaţa transferurilor pentru a forţa titlul în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă se întoarce la Universitatea Craiova. Astfel, Mitriţă a renunţat la banii arabilor de la Al Raed, acolo unde a fost antrenat de Marius Şumudică, pentru a se bate la titlu în Liga 1.

Alexandru Mitriţă revine la Universitatea Craiova

Conform fanatik.ro, Alexandru Mitriţă ar fi semnat deja contractul, valabil pe următorii 3 ani, cu echipa lui Mihai Rotaru. Alexandru Mitriţă a renunţat la o sumă uriaşă pentru a se întoarce la Universitatea Craiova. 3 milioane de euro ar fi primit în următorii 2 ani la Al Raed.

Mihai Rotaru a dorit să-l readucă pe Alexandru Mitriţă la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a oferit declaraţii, în urmă cu câteva zile, despre transferurile pe care vrea să le facă la Universitatea Craiova, în perioada de mercato care va urma în vară. Alexandru Mitriţă a evoluat în acest sezon la Al Raed, fomaţia lui Marius Şumudică. Mijlocaşul de 28 de ani va reveni la New York City, formaţie de care aparţine.

Patronul din Bănie a vorbit şi despre posibilitatea ca Alexandru Mitriţă să revină în Bănie. Acesta susţine că s-ar bucura nespus dacă mijlocaşul va reveni la Universitatea Craiova, însă totul se va decide în vară.

Reclamă

„Sunt convins că mister Neagoe va găsi formula să-i pună pe toți în valoare la anul. Avem un Crețu, avem un Bancu. Nu vorbim acum despre transferuri.

Dar dacă Mitriță își va dori să vină înapoi și dacă va vrea un an sabatic, noi vom fi bucuroși și îl așteptăm. Vorbesc în regionalisme, dar Mitriță e un tip atașat de glia oltenească.

Nu-l primim, noi îl cerem cu brațele deschise. Bombele sunt greu de pregătit, să vedem ce explodează, acum nu discutăm despre așa ceva”, spunea Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri la Universitatea Craiova. Patronul din Bănie vrea să-şi întărească echipa pentru sezonul viitor, şi astfel a dezvăluit că vrea să-i aducă lui Eugen Neagoe cel puţin doi jucători care să poată deveni titulari de bază la formaţia de pe „Ion Oblemenco”.

Mihai Rotaru a dezvăluit că îşi doreşte să transfere cel puţin trei jucători, în vară, după terminarea sezonului. Patronul Universităţii Craiova a declarat că nu vrea să schimb prea mult echipa, însă totodată vrea să aducă fotbalişti care pot aduce un plus.

În ciuda faptului că echipa sa a fost departe de lupta la titlu, Mihai Rotaru a anunţat că nu vrea să facă prea multe transferuri, şi de asemenea nu îşi doreşte nici să plece prea mulţi jucători din Bănie.

„Niciodată n-au fost multe plecări sau veniri, de obicei maximum 4-5. Vom menține acest lucru. Nu vrem să schimbăm complet echipa în fiecare an, dar vom aduce niște jucători dintre care 2-3 să fie titulari”, a declarat Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și