Închide meniul

Alexandru Mitriţă, ofertat să plece de la Universitatea Craiova: „Banii pe masă!” Anunţul lui Mihai Rotaru

Viviana Moraru Publicat: 29 decembrie 2023, 18:40

Reclamă
Alexandru Mitriţă, ofertat să plece de la Universitatea Craiova: „Banii pe masă! Anunţul lui Mihai Rotaru

Alexandru Mitriţă, ofertat să plece de la Universitatea Craiova

Alexandru Mitriţă, în timpul unui meci la Universitatea Craiova/ Profimedia

Alexandru Mitriţă a fost ofertat să plece de la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru a făcut anunţul şi a dezvăluit că o echipă din Golf „a pus banii pe masă” pentru mijlocaşul oltenilor. Patronul trupei din Bănie a transmis clar că MJitriţă nu va pleca de la echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a revenit la Universitatea Craiova în vară, după ce şi-a încheiat contractul cu New York City.

Alexandru Mitriţă, ofertat să plece de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a dezvăluit că a existat o ofertă pentru Alexandru Mitriţă şi în prima săptămână după ce acesta a revenit în Bănie. O formaţie din Golf era interesată de serviciile mijlocaşului, şi era dispus să-i ofere şi un salariu foarte bun.

De asemenea, Rotaru a mai dezvăluit că şi în ultima vreme, a primit oferte pe numele lui Alexandru Mitriţă, însă nu se pune problema ca acesta să plece de la Universitatea Craiova.

„Există ofertă pentru Mitriță, dar e deja de o lună. În acest moment nu se pune problema. E foarte ciudat. Pentru Mitriță am avut ofertă în prima săptămână după ce a semnat și i-am spus: ‘Alexandre, ne facem de râs, nu ai cum!’. Oferta a fost înainte să vină în cantonament, ca să zic așa.

Reclamă

Da, oferta era din Golf, de la saudiți. Am avut ofertă imediat, banii pe masă, iar pentru el un salariu foarte bun. El a făcut spectacol la arabi. Țineți minte golurile cu ‘Allah, Allah, Allah’. Are o cotă foarte bună, nu va avea niciodată probleme să meargă în Arabia Saudită.

Mitriță are contract pe 3 ani cu Universitatea Craiova. Are și clauză de reziliere, dar nu e vorba de clauză. Dacă voia să plece, pleca din prima săptămână, dar nu s-a pus problema. El a venit la Universitatea Craiova să lase ceva în spate”, a declarat Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Mihai Rotaru vrea să aducă încă doi jucători la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru vrea să aducă încă doi jucători la Universitatea Craiova. Patronul formației din Bănie vrea să facă tot posibilul pentru ca echipa sa să prindă un loc pe podiumul Ligii 1, la finalul acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul echipei pregătite de Ivaylo Petev a dezvăluit faptul că dorește să aducă un fundaș central în această pauză de iarnă. Totodată, Mihai Rotaru a spus că va mai aduce încă un jucător, dar nu a oferit detalii despre poziția pe care joacă acesta.

”Acum am închis telefonul, am vorbit cu Ivaylo (n.r.- Petev) despre doi jucători. Fundaș central, unul dintre ei, acolo am avut accidentări, iar pe celălalt nu pot să vi-l spun în momentul acesta, sunt superstițios.

Nu e portar. David (n.r.- Lazar) s-a prezentat foarte bine în meciul de Cupă, Popescu e ok. Avem doi portari valoroși și încă un tânăr foarte bun”, a spus Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și