Închide meniul

Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB: „Țin să le mulțumesc!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 12 aprilie 2024, 22:44

Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB: „Țin să le mulțumesc!

Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB

Alexandru Mitriță / Profimedia

Alexandru Mitriță a oferit prima reacție despre un posibil transfer la FCSB. jucătorul de la Universitatea Craiova a vorbit după finalul partidei cu Farul Constanța, pierdută de olteni cu scorul de 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Universitatea Craiova și Farul Constanța a deschis etapa cu numărul 4 din playoff-ul Ligii 1. Duelul de pe stadionul „Ion Oblemenco” a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB

Jucătorul din echipa lui Mihai Rotaru a vorbit inițial despre meci și a spus că această înfrângere a fost cauzată de moralul scăzut din tabăra Universității Craiova. În ceea ce privește un transfer la FCSB, Mitriță a dezvăluit că le mulțumește roș-albaștrilor pentru interes, dar a menționat că nu va merge niciodată la echipa lui Gigi Becali.

„Sper să fie doar o lovitură, îmi doresc să fiu apt la fiecare meci. Sper să nu mai apară și alte accidentări.

Nu este ușor să pierzi în Cupă, în semifinale, după a venit meciul cu FCSB. Vă dați seama că mental nu suntem ok. Se vede că suntem nervoși. Trebuie să reglăm acest lucru.

Reclamă

Trebuie să ne gândim foarte bine, să analizăm foarte bine. Ne doream cele 3 puncte, dar din păcate nu s-a putut.

E un sezon pe jumătate ratat. Ne doream foarte mult Cupa. Acum ne gândim la podium.

Le mulțumesc pe această cale celor de la FCSB, dar iubesc această echipă, locul meu este aici! Nu voi pleca niciodată acolo!”, a spus Alexandru Mitriță, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuț Cojocaru a marcat de 2 ori în Universitatea Craiova – Farul! Cine este noul star al lui Gică Hagi

Iată cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi. Tânărul fotbalist a făcut spectacol în prima repriză a partidei cu Universitatea Craiova.

Jucătorul care a impresionat pe toată lumea a înscris în minutele 21 și 45+5, ambele goluri venind din pasa lui Grigoryan.

Pentru partida cu Universitatea Craiova, Gică Hagi a decis să introducă în lot mai mulți jucători din „pepiniera proprie”. Astfel, Cojocaru a fost titularizat, iar toată banca de rezerve a campioanei, cu excepția lui Rivaldinho, a fost formată din jucători produși de academia Hagi.

În vârstă de 20 de ani, Ionuț Cojocaru a fost utilizat doar de 13 ori în întreaga carieră de Gică Hagi, înainte de meciul cu Universitatea Craiova.

Tânărul atacant a marcat primele 2 goluri în tricoul campioanei, la partida din Bănie. Acesta a fost al 4-lea meci în care noul „puști minune” de la Farul a fost titular.

Atacantul a fost promovat la echipa mare a campioanei în anul 2022. În anul 2023 a fost împrumutat la Petrolul. În momentul de față este cotat la suma de 100.000 de euro, potrivit site-ului Transfermarkt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și