Închide meniul

Cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi! A marcat de 2 ori într-o repriză în meciul cu Universitatea Craiova

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 12 aprilie 2024, 21:41

Cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi! A marcat de 2 ori într-o repriză în meciul cu Universitatea Craiova

Cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi

Ionuț Cojocaru / Profimedia

Iată cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi. Tânărul fotbalist a făcut spectacol în prima repriză a partidei cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul care a impresionat pe toată lumea a înscris în minutele 21 și 45+5, ambele goluri venind din pasa lui Grigoryan.

Cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi

Pentru partida cu Universitatea Craiova, Gică Hagi a decis să introducă în lot mai mulți jucători din „pepiniera proprie”. Astfel, Cojocaru a fost titularizat, iar toată banca de rezerve a campioanei, cu excepția lui Rivaldinho, a fost formată din jucători produși de academia Hagi.

În vârstă de 20 de ani, Ionuț Cojocaru a fost utilizat doar de 13 ori în întreaga carieră de Gică Hagi, înainte de meciul cu Universitatea Craiova.

Tânărul atacant a marcat primele 2 goluri în tricoul campioanei, la partida din Bănie. Acesta a fost al 4-lea meci în care noul „puști minune” de la Farul a fost titular.

Reclamă

Atacantul a fost promovat la echipa mare a campioanei în anul 2022. În anul 2023 a fost împrumutat la Petrolul. În momentul de față este cotat la suma de 100.000 de euro, potrivit site-ului Transfermarkt.

Gică Hagi, discurs manifest după ce Petev a fost demis de Mihai Rotaru

Gică Hagi a avut un discurs manifest după ce Ivaylo Petev a fost demis de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova. Hagi a spus că în România antrenorii nu sunt respectaţi şi că s-a pierdut noţiunea de manager în România.

Mai mult, Gică Hagi e de părere că schimbările dese de antrenori au contribuit la scăderea nivelului fotbalului din România. Hagi spune că se referă la situaţia generală din fotbal, nu doar la un anumit club.

Reclamă 4 / 0/3

„În ultimii 10-15 ani, în România s-a pierdut noțiunea de profesor, de manager. Nu există apreciere. Antrenorii și managerii au cel mai important rol din punct de vedere tehnic ca să producă ce gândesc cei cu bani. Și trebuie să fie competitivi, să fie foarte buni, să fie respectați, trebuie să responsabili.

Este un lucru fundamental, dar probabil că așa a ajuns fotbalul la noi și mai puțin afară, chiar dacă și acolo se întâmplă anumite lucruri.

La noi, antrenorii nu sunt deloc respectați, așa cum se întâmpla înainte. Domn’ profesor, cum se spunea pe vremuri, nu mai există în România. Din păcate, este unul dintre motivele pentru care suntem unde suntem. Este impresia mea generală și nu mă refer la o situație sau un club”, a spus Gică Hagi într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și