Închide meniul

Alexandru Mitriţă, probleme în Universitatea Craiova – Ludogorets! Neagoe: „A fost călcat pe tendon, sper să nu fie ceva grav”

Alex Masgras Publicat: 2 iulie 2023, 10:28

Reclamă
Alexandru Mitriţă, probleme în Universitatea Craiova – Ludogorets! Neagoe: „A fost călcat pe tendon, sper să nu fie ceva grav

Alexandru Mitriţă, probleme în Universitatea Craiova - Ludogorets

Alexandru Mitriţă, la revenirea la Universitatea Craiova / Hepta

Alexandru Mitriţă, probleme în Universitatea Craiova – Ludogorets! Echipa lui Eugen Neagoe a disputat un meci amical contra campioanei Bulgariei, pierdut de olteni, scor 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 36 al partidei amicale, Alexandru Mitriţă, abia revenit în Bănie, a ieşit accdeintat de pe teren. Mitriţă a fost călcat de un adversar pe tendon, dar Eugen Neagoe speră să nu fie vorba de ceva grav.

Alexandru Mitriţă, probleme în Universitatea Craiova – Ludogorets! Neagoe: „A fost călcat pe tendon, sper să nu fie ceva grav”

„Nu am vrut sa îmi menajez jucatorii. Pe noi ne interesează cum vom arăta în campionat și sigur ne-am dori să nu avem accidentări și să avem un joc bun. Mitriță a fost călcat pe tendon, sper să nu fie ceva grav. Mai acuză unele probleme jucătorii, dar mă bucur că nu au ieșit din pregătire.

Zajkov. care a venit accidentat de la națională, și Baiaram sunt cei care nu s-au antrenat. Cred că arată bine. A jucat azi 45 de minute, putea să și marcheze”, a declarat Neagoe, potrivit fanatik.ro.

În ciuda înfrângerii, Eugen Neagoe crede că meciul cu Ludogorets a fost un test util pentru echipa sa, chiar dacă formaţia din Bulgaria a fost mai proaspătă în acest amical:

Reclamă

A fost un test util, chiar dacă cei de la Ludogorets au fost mult mai proaspeți. Ei s-au antrenat lângă noi de când suntem aici. Am avut două antrenamente ieri, de câte 11 km pentru fiecare jucător. De dimineață am mai avut un antrenament, a mai spus Neagoe.

Alexandru Mitriţă a renunţat la o avere pentru a semna cu Universitatea Craiova

Alexandru Mitriţă a renunţat la o avere pentru a reveni la Universitatea Craiova. Atacantul în vârstă de 28 de ani a refuzat oferte uriaşe pentru a se întoarce, după patru ani, în Bănie. Internaţionalul român a explicat de ce a luat o astfel de decizie.

Jucătorul care a fost vândut de Universitatea Craiova la New York City cu 8 milioane de euro le-a transmis un mesaj fanilor alb-albaştri. A ţinut să afirme că a acceptat oferta lui Mihai Rotaru deorece mai are un vis, să câştige titlul cu gruparea din Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

„Sperăm să îndeplinim acest vis, dar nu va fi uşor. Astăzi am întâlnit o echipă foarte puternică, Ludogoreţ. Sunt importante şi rezultatele, dar trebuie să ne axăm pe faza fizică. Au fost antrenamentele grele, câte două pe zi. Dar de asta suntem aici.

Îmi doream de foarte mult timp să revin la Craiova. După 4 ani petrecuţi în afara ţării, era foarte important să mă întorc acasă, să fiu alături de familie. Îmi doresc cu această echipă să câştig un titlu, poate că mulţi mă cred nebun.

Au fost foarte multe oferte pe bani mulţi, mulţi mă cred nebun că am făcut acest pas. Am făcut destui bani, în acest moment stabilitatea familiei era mai importantă. Eu am un vis cu această echipă. Anul trecut, când nu s-a calificat în grupe, pe mine m-a durut foarte mult”, a spus Mitriţă la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și