Închide meniul
VIDEO

Alexandru Pantea a venit în cârje la Arena Naţională, înainte de FCSB – FC Botoşani! Iubita l-a ajutat pe fundaşul de 20 de ani

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2024, 19:50

Reclamă
Alexandru Pantea a venit în cârje la Arena Naţională, înainte de FCSB – FC Botoşani! Iubita l-a ajutat pe fundaşul de 20 de ani

Alexandru Pantea a venit în cârje la Arena Naţională

Alexandru Pantea şi iubita lui / AS.ro

Alexandru Pantea a venit în cârje la Arena Naţională pentru a urmări din tribună meciul FCSB – FC Botoşani, din etapa a 27-a a Ligii 1. Fundaşul în vârstă de 20 de ani a suferit o accidentare gravă la un antrenament şi are nevoie de o intervenţie chirurgicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pantea a suferit o ruptură de ligament şi va pleca săptămâna viitoare la Roma. Va fi operat de un cunoscut medic şi va putea reveni pe teren abia în toamnă.

VEZI AICI MECIURILE DIN LIGA PORTUGAL, LIVE VIDEO ÎN ANTENAPLAY

Alexandru Pantea a venit în cârje la Arena Naţională, înainte de FCSB – FC Botoşani

Alexandru Pantea a dorit să fie alături de coechipierii săi la meciul cu ultima clasată şi a venit însoţit de iubită. Ea l-a ajutat să ajungă pe stadion.

Pantea era jucător de bază la FCSB în acest sezon. A fost titular în 18 meciuri din Liga 1 şi a fost lăudat de Gigi Becali.

Reclamă

Pantea se va opera miercuri la Roma la profesorul Mariani pentru că profesorul Mariani are un protocol care duce la o perioadă mai scurtă până la revenirea pe gazon. Florin Tănase a avut aceeaşi accidentare ligamentul anterior încurcişat rupt, dar Florin Tănase a jucat în mai puţin de patru luni. Mizăm ca în toamnă să fie în lot”, a spus Mihai Stoica.

Fundaşul dreapta în vârstă de 20 de ani are o cotă de piaţă de 900.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Mihai Stoica, dezvăluiri șocante despre accidentarea lui Alexandru Pantea

Alexandru Pantea a trecut prin clipe grele. Titularul din apărarea roș-albaștrilor s-a accidentat la un antrenament și va rata tot restul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a spus că Pantea a resimțit o durere înfiorătoare în momentul în care s-a accidentat și că va fi operat în cel mai scurt timp, pentru a reveni cât mai repede pe teren. De asemenea, oficialul de la FCSB a spus că nu se știe încă dacă fundașul a suferit o ruptură de ligamente.

Pantea suferă în primul rând, nu noi, pentru că avem soluţii, dar asta nu înseamnă că nu îl respect pe Pantea. Va fi operat unde vrea el. Încă nu e confirmat (n.r. că are ruptură de ligamente).

A păţit-o la antrenamentul de ieri. În momentul în care eşti cu piciorul în pământ, nu te atinge nimeni, ghetele astea cu lame… Acum, când terenul este mai greu, se poate întâmpla şi asta. E clar că i-a pocnit un ligament. I-a trosnit şi durerea a fost înfiorătoare. Este copilul nostru şi va fi operat.

Vom avea grijă de el şi va reveni mult mai puternic. Florin Tănase era un băţ, a terminat recuperarea şi zici că era Gareth Bale”, a spus Mihai Stoica, în urmă cu o săptămână, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și