Închide meniul

Alexandru Pelici a plecat de la CS Mioveni, după startul dezastruos de sezon. Cel mai bun meci a fost cu FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 august 2022, 13:50

Alexandru Pelici a plecat de la CS Mioveni, după startul dezastruos de sezon. Cel mai bun meci a fost cu FCSB

Alexandru Pelici, antrenorul echipei CS Mioveni, urmareste meciul de fotbal contra formatiei FC Dinamo din etapa a V-a a Ligii 1, disputat pe stadionul Dinamo din Bucuresti, luni, 16 august 2021.

Alexandru Pelici a plecat de la CS Mioveni. Anunţul a fost făcut de clubul argeşean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Pelici, OUT de la CS Mioveni, după ce a ajuns la o înţelegere amiabilă cu conducerea clubului.

Alexandru Pelici a plecat de la CS Mioveni

Decizia a fost luată de comun acord, în urma analizei începutului de campionat. S-a ajuns astfel la concluzia că este nevoie de o schimbare la echipă pentru a ieşi din această situaţie dificilă”, a precizat CS Mioveni.

“Mulţumim pe această cale antrenorului Alexandru Pelici, care timp de aproape 2 ani a reuşit o promovare spectaculoasă, cât şi o menţinere în Liga 1 în anul precedent, rezultate notabile pentru clubul nostru. Urăm succes atât omului Pelici care rămâne un apropiat al clubului nostru, cât şi antrenorului Pelici, în activitatea următoare!”, se arată în comunicatul remis de CS Mioveni.

CS Mioveni este ultima în clasament cu un singur punct obţinut în partida cu FCSB.

Reclamă

„După doi ani în care am trecut prin bucurii sau necazuri, am râs sau am fost triști, am câștigat sau pierdut, drumul meu se desparte de cel al Mioveniului. Vreau să multumesc tuturor celor cu care am colaborat în acești doi ani. Mă refer la jucători, staff tehnic, oameni de la stadion, conducere administrativă. Împreuna cu ei am reusit să scriem o pagină frumoasă în istoria fotbalului din Mioveni. Multumiri tuturor celor care au crezut în noi si ne-au fost alături mereu. Nu în ultimul rând, aș vrea să mulțumesc publicului care ne-a susținut în multe momente grele peste care am trecut impreuna.

Vă mulțumesc pt tot, Respect!”, a transmis Alexandru Pelici.

Alexandru Pelici a plecat de la CS Mioveni. Sursa: Hepta

Nicolae Dică, plan tactic uluitor în Mioveni – FCSB 1-1

CS Mioveni, cu Alexandru Pelici antrenor, a reuşit să obţină singurul punct din acest sezon cu FCSB. Acela a fost şi meciul în care Nicolae Dică a vrut să improvizeze.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă credeți că mă gândeam să îl bag pe Tamm atacant? După aia am zis să schimb sistemul, să jucăm un 3-5-2, să rămânem cu Miculescu tot așa atacant, să fie în gura porții. El e marcator, poziția lui e de număr 10 sau zonele laterale, dar poate juca și atacant, când ai un marcator pe teren, din orice poziție în care e folosit ajunge în fața porții. Cum l-am folosit în Europa mijlocaș dreapta, a reușit să ajungă în careu la fiecare fază.„, a spus Nicolae Dică, după CS Mioveni – FCSB 1-1.

Recomandări
  • Alexandru Pelici a plecat de la CS Mioveni
  • Anunţul făcut de clubul argeşean

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și