Închide meniul

Nicolae Dică, plan tactic uluitor în Mioveni – FCSB 1-1: „Mă gândeam să îl bag pe Tamm atacant”

Reclamă

Publicat: 6 august 2022, 21:30

Nicolae Dică, plan tactic uluitor în Mioveni – FCSB 1-1: „Mă gândeam să îl bag pe Tamm atacant

Nicolae Dică, plan tactic uluitor

Nicolae Dică, în timpul meciului CS Mioveni - FCSB 1-1 / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nicolae Dică, plan tactic uluitor în Mioveni – FCSB 1-1. Antrenorul celor de la FCSB a dezvăluit că s-a gândit, la un moment dat, să îl bage pe Joonas Tamm atacant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adus la insistenţa lui Mihai Stoica, Joonas Tamm este golgheterul celor dela FCSB, deşi este fundaş central. Tamm are un gol în Liga 1, marcat cu FC U Craiova 1948, şi unul în preliminariile Conference League, cu Dunajska Streda.

Nicolae Dică, plan tactic uluitor în Mioveni – FCSB 1-1

Cel două reuşite l-au pus pe gânduri pe Nicolae Dică. Antrenorul celor de la FCSB a dezvăluit că s-a gândit să îl bage pe Tamm atacant în timpul meciului cu Mioveni. Până la urmă, Nicolae Dică a decis să schimbe sistemul.

„Mă credeți că mă gândeam să îl bag pe Tamm atacant? După aia am zis să schimb sistemul, să jucăm un 3-5-2, să rămânem cu Miculescu tot așa atacant, să fie în gura porții. El e marcator, poziția lui e de număr 10 sau zonele laterale, dar poate juca și atacant, când ai un marcator pe teren, din orice poziție în care e folosit ajunge în fața porții. Cum l-am folosit în Europa mijlocaș dreapta, a reușit să ajungă în careu la fiecare fază.„, a spus Nicolae Dică, după CS Mioveni – FCSB 1-1.

Nicolae Dică a făcut şi o analiză a meciului.

Reclamă

Ne aşteptam să avem un joc greu, ştiam că Mioveniul e o echipă mai bună acasă decât în deplasare. Nu am putut să punem presiune pe ei. Păcat că ne-am creat 6-7 ocazii. Ovidiu avea prim-planul dar s-a lovit. Şut a degajat la adversar. Puteam să pierdem şi jocul pentru că cei de la Mioveni au avut două ocazii mari. Ajungem în careu, ne creem ocazii şi nu marcăm. În faţa porţii trebuie să fii concentrat sută la sută. Îmi doresc o circulaţie a mingii mai bună.
 Va trebuie să vină sută la sută victoria şi avem obiectiv câştigarea campionatului.

Am primit un gol cum doar noi puteam primi, cu Ovidiu care avea prim-planul, dar săracul s-a lovit și la genunchi, apoi Șut are mingea în picior, în loc să degajeze sau să iasă cu ea la picior, dă mingea adversarului și primim gol. În a doua repriză am reușit să egalăm, le-am cerut în ultimele minute să ducem mingile la margine, nu am făcut asta, pe final puteam pierde meciul, pentru că cei de la Mioveni au avut mari ocazii de a marca. Din păcate, nu am reușit să câștigăm în campionat. Ajungem în careu, ne creăm ocazii și nu reușim să marcăm”, a mai spus Nicolae Dică.

Nicolae Dică, exasperat de accidentările de la echipă

Nicolae Dică a spus că a ajuns la capătul răbdării din cauza accidentărilor. După ce Coman s-a accidentat cu Dunajska Streda, Ovidiu Popescu a ieşit de pe teren, după ce a acuzat probleme medicale, în partida cu Mioveni.

Reclamă 4 / 0/3

„Joc un meci, se accidentează unul-doi. Nu mai știu ce să fac! Pe Edjouma l-am lăsat acasă, pe Tamm la fel. Mi-e teamă de accidentări. Și la Tavi m-am gândit mult dacă să îl folosesc din primul minut. 

Din păcate, Ovidiu Popescu a călcat strâmb. Am făcut transferuri, am adus jucători buni, tineri, în pozițiile în care mai aveam. Musi a intrat azi foarte bine. Mi-a demonstrat că poate ajunge la un nivel foarte ridicat. Sperăm să mai aducem jucători și să luptăm pe două fronturi”, s-a plâns Dică.

Recomandări
  • Nicolae Dică, plan tactic uluitor în Mioveni – FCSB 1-1
  • FCSB, fără victorie în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și