Închide meniul

Alexandru Răuță a semnat cu Hermannstadt, după ce a retrogradat cu Dinamo

Alexandru Ivan Publicat: 27 iunie 2022, 23:28

Alexandru Răuță a semnat cu Hermannstadt, după ce a retrogradat cu Dinamo

Alexandru Răuță a semnat cu Hermannstadt

Alexandru Răuță, într-un meci pentru Dinamo / Profimedia

  • Alexandru Răuță a semnat cu Hermannstadt
  • În sezonul trecut a retrogradat cu Dinamo

Alexandru Răuță a semnat cu Hermannstadt după ce a retrogradat cu Dinamo. Mijlocașul va rămâne în Liga 2 după ce a retrogradat cu echipa din Ștefan cel Mare în eșalonul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răuţă, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract pentru următoarele două sezoane, din postura de jucător liber.

Alexandru Răuță a semnat cu Hermannstadt după ce a retrogradat cu Dinamo

În sezonul trecut, Răuţă a evoluat pentru Dinamo în 30 de partide în toate competiţiile (Liga 1 și Cupa României), fiind căpitanul echipei.  Mijlocașul și-a trecut în cont un assist.

Reclamă

Mijlocaşul defensiv este cotat la suma de 300.000 euro pe siteurile de specialitate. În cariera sa a mai evoluat pentru echipe ca FC Argeş (club la care s-a format), CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Poli Iaşi şi FC Voluntari.

Răuță are în palmares un singur trofeu, Supercupa României, în sezonul 2017/2018, câștigată cu FC Voluntari.

Reclamă

Dinamo, anunț clar pentru suporteri: „Avem bani pentru Liga a 2-a!”

Clubul din “Ștefan cel Mare” a emis un comunicat în mediul online prin care asigură că există fonduri suficiente pentru înscrierea în sezonul viitor din eșalonul secund. Chiar dacă Dinamo se confruntă cu cel mai greu moment din istorie, oficialii clubului sunt optimiști în ceea ce privește viitorul.

„Dinamo de astăzi A trecut aproape o lună de zile de la retrogradarea în liga secundă, însă Dinamo rămâne, zi de zi, în atenţia fotbalului nostru. Se vorbeşte şi se scrie despre Dinamo mai mult decât despre echipe de play-off.

Există Dinamo în Liga 2 (1948), în Liga 3 (CS) şi în Liga 4 (FC), mai puţin în prima divizie. În loc de fotbal, în faţa suporterilor noştri este promovat falimentul, probabil pentru a opri un proiect unic în România, Program DDB.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo de astăzi respiră pentru că DDB trăieşte pentru acest club. Nu mai vorbiţi de faliment, Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2! Dinamo şi DDB au un singur gând, revenirea în prima ligă, obiectivul aşteptat de suflarea alb-roşie din ţară şi din străinătate.

Nu vă mai jucaţi cu emoţiile suporterilor pentru că dragostea pentru Dinamo nu poate fi împărţită! Până la performanţă suntem preocupaţi de reorganizare la toate nivelurile, club, echipă, stadion.

Facem toate eforturile, alături de DDB, să asigurăm un buget pentru acest nivel al fotbalului. Continuaţi să vorbiţi despre apă la Săftica, despre bucătăria cantonamentului şi despre alte subiecte hilare, dar nu uitaţi să spuneţi în toată ţara că Dinamo trăieşte!”, este mesajul postat de Dinamo pe contul oficial de Facebook.

Bogdan Gavrilă, primul transfer al lui Dinamo pentru Liga 2

Bogdan Gavrilă a fost prezentat oficial de gruparea din Ștefan cel Mare. Acesta vrea să readucă echipa în Liga 1 în scurt timp.

în afară de noul transfer, la Dinamo au mai rămas doar juniorii şi încă nu se ştie pe ce stadion vor disputa alb-roşiii meciurile din Liga 2. „Câinii” nu au primit acceptul de a juca în Colentina.

„Mă bucur că îmbrac din nou tricoul lui Dinamo. Am ales cu inima, mă gândesc doar la promovare și sunt încrezător că vom reveni în Liga 1 la finalul sezonului!”, a spus mijlocașul.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă