Închide meniul

Dinamo transferă pentru Liga 2! Bogdan Gavrilă, prezentat oficial: ”Am ales cu inima!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 iunie 2022, 15:09 / Actualizat: 27 iunie 2022, 22:26

Dinamo transferă pentru Liga 2! Bogdan Gavrilă, prezentat oficial: ”Am ales cu inima!”

Bogdan Gavrilă, primul transfer al verii la Dinamo

Facebook Dinamo București

  • Dinamo transferă pentru Liga 2
  • Bogdan Gavrilă, prezentat oficial

Dinamo transferă pentru Liga 2! Bogdan Gavrilă a fost prezentat oficial de gruparea din Ștefan cel Mare. Acesta vrea să readucă echipa în Liga 1 în scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

în afară de noul transfer, la Dinamo au mai rămas doar juniorii şi încă nu se ştie pe ce stadion vor disputa alb-roşiii meciurile din Liga 2. „Câinii” nu au primit acceptul de a juca în Colentina.

Dinamo transferă pentru Liga 2! Bogdan Gavrilă, prezentat oficial

”Bogdan Gavrilă, primul transfer la Dinamo 1948 

Reclamă

Mijlocașul ofensiv Bogdan Gavrilă a semnat astăzi un contract cu Dinamo 1948 și a efectuat primul antrenament în cantonamentul de la Săftica. 

Născut pe 6 februarie 1992, Bogdan Gavrilă știe ce înseamnă Dinamo, a îmbrăcat tricoul alb-roșu între anii 2014 și 2016, 48 de meciuri, 4 goluri și 5 pase decisive în toate competițiile. 

Reclamă

Noul jucător dinamovist a mai jucat în România pentru Chindia Târgoviște, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Politehnica Iași și Gloria Buzău.

Ethnikos (Cipru), Valletta și Sirens (Malta) sunt echipele la care Bogdan Gavrilă a mai evoluat în carieră”, au anunțat dinamoviștii.

„Mă bucur că îmbrac din nou tricoul lui Dinamo. Am ales cu inima, mă gândesc doar la promovare și sunt încrezător că vom reveni în Liga 1 la finalul sezonului!”, a spus mijlocașul.

Reclamă 4 / 0/3

Dezastru total la Dinamo: ”S-ar putea nici să nu se înscrie în Liga 2! E sortită falimentului!”

E dezastru total la Dinamo! Constantin Anghelache (76 de ani), fost președinte la gruparea din Ștefan cel Mare, anunță că există posibilitatea ca echipa să nu se poată înscrie în Liga 2. Ba mai mult, aceasta ar fi sortită falimentului!

„FC Dinamo 1948 are o problemă foarte grea. Aceea că insolvența nu e făcută la fel ca cea din 2014. Față de insolvența din 2014, insolvența de acum a fost mai degrabă o restructurare a unor datorii. Dacă tu spui că de la 7 milioane de euro datorii dai 5,3 milioane înapoi, asta nu înseamnă insolvență!

Retrogradând, au rămas fără venituri pentru planul de redresare judiciară. Nu mai au sumele pentru televizare de la LPF, nu pot vinde jucători, n-au conducere, n-au sponsori, n-au nimic. Planul de redresare merge înainte, dar problema e că nu mai au cu ce să plătească.

A mai apărut o belea acum, Dinamo are interdicție de la UEFA de a transfera pentru că n-a plătit o datorie. Cu cine a rămas în grădină, s-ar putea nici să nu se înscrie (n.r. – în Liga 2)! Din punctul meu de vedere, FC Dinamo e sortită falimentului. O spun cu mare tristețe, dar trebuie s-o spun”, a declarat Constantin Anghelache, potrivit gsp.ro.  

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”