Închide meniul

Alexi Pitu, răspuns final după ce a fost ofertat de Dinamo şi Farul! Unde a ales să joace mijlocaşul de 20 de ani

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2024, 10:40

Reclamă
Alexi Pitu, răspuns final după ce a fost ofertat de Dinamo şi Farul! Unde a ales să joace mijlocaşul de 20 de ani

Alexi Pitu, răspuns final după ce a fost ofertat de Dinamo şi Farul

Alexi Pitu, într-un meci al lui Bordeaux / Profimediaimages

Alexi Pitu s-a decis şi a venit cu un răspuns final, după ce a fost ofertat de Dinamo şi Farul. Mijlocaşul de 20 de ani, cotat la 800.000 de euro, refuză să revină în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul anului trecut, Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu la Bordeaux, în schimbul sumei de 2 milioane de euro. Între timp, formația din Franța a intrat în faliment, iar jucătorul român a devenit liber de contract.

Alexi Pitu, răspuns final după ce a fost ofertat de Dinamo şi Farul

Pitu s-a întors în ţară şi se antrenează alături de echipa de juniori a lui Gică Hagi. „Regele” i-a şi propus să semneze cu Farul, dar tânărul jucător a refuzat propunerea. Aşteaptă o ofertă din afara României.

Adrian Pitu a fost cel care a anunţat decizia luată de nepotul său. Alexi nu ia în calcul nici oferta primită de la Dianmo.

Deocamdată, nu se întâmplă absolut nimic. (n.r. Are oferte din Liga 1 sau din străinătate?) De afară, în țară nu joacă. Nicio șansă să semneze cu echipă din prima ligă a României. Așa e normal, mai stă puțin, nu e nicio problemă. Se pregătește cu juniorii Farului”, a spus Adrian Pitu pentru iamsport.ro.

Reclamă
Reclamă

Alexi Pitu ar fi în vizorul a două echipe din Europa: Dinamo Zagreb şi Gaziantep. Turcii au insistat pentru jucătorul cu selecţii în naţionala României U21.

Continuă zvonurile transferurilor la Gaziantep, echipă care a anunțat oficial doar doi jucători de la începutul perioadei de mercato.

Echipa se pregătește de transferul unui important tânăr jucător, acesta fiind aprobat de directorul sportiv, Selcuk Inan. Gaziantep se interesează de serviciile lui Alexi Pitu, de la Bordeaux, extremă stânga în vârstă de 22 ani. Echipa franceză vrea să se despartă de jucător, iar Gaziantep și-ar dori să îl împrumute”, au transmis jurnaliştii de la referansgazetesi.com.tr.

Reclamă

În vârstă de 22 de ani, Alexi Pitu este un produs al Academiei Hagi. A fost promovat la „echipa mare” în anul 2018 și a adunat 86 de partide în tricoul echipei lui Gică Hagi.

La Bordeaux, Pitu a jucat 44 de meciuri, în care a marcat 1 gol și o pasă decisivă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorice

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și