Închide meniul

Alin Şerban a plecat de la Dinamo! Anunţul oficial al clubului

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 25 iunie 2023, 19:43

Alin Şerban a plecat de la Dinamo! Anunţul oficial al clubului

Alin Şerban a plecat de la Dinamo

Alin Şerban, alături de fanii lui Dinamo / ProfiMedia

Alin Şerban a plecat de la Dinamo! Jucătorul care a evoluat sub formă de împrumut sezonul trecut la echipa lui Ovidiu Burcă se va întoarce la CS Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo are interdicţie la transferuri şi nu îl poate păstra pe Alin Şerban, astfel că fundaşul stânga de 20 de ani va evolua şi sezonul viitor în liga secundă.

Alin Şerban a plecat de la Dinamo! Anunţul oficial al clubului

„Fundașul în vârstă de 20 ani, împrumutat pentru sezonul 2022-23 de la CS Mioveni, își va încheia, oficial, raporturile contractuale cu Dinamo București la data de 30 iunie 2023.

12 apariții în meciurile oficiale a avut Șerban pentru clubul nostru, fiind parte din lotul care a PROMOVAT Dinamo în Superliga României!

Clubul îi mulțumește pentru devotamentul, spiritul de care a dat dovadă, dar și pentru performanțele obținute și îi urează mult succes în carieră”, au anunţat dinamoviştii pe contul de facebook.

Reclamă

Cu 12 meciuri disputate în tricoul lui Dinamo sezonul trecut, Alin Şerban este cotat la 75.000 de euro pe transfermarkt.com. El şi-a trecut în cont o pasă decisivă sezonul trecut, în victoria cu 6-0 în faţa celor de la Unirea Constanţa.

Ovidiu Burcă vrea să aducă jucători. Dinamo are de şapte luni interdicţie la transferuri

Ovidiu Burcă dorește să întărească echipa, înainte de start-ul noului sezon al Ligii 1. Totuși, situația clubului din Ștefan cel Mare este una delicată. Dinamo, care se află în insolvență, a primit în luna noiembrie a anului trecut o interdicție la transferuri, din partea FIFA.

Interdicția a venit ca urmare a unor datorii pe care formația bucureșteană le avea față de foști jucători, legitimați de-a lungul timpului la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am venit la Dinamo într-un moment mult mai complicat decât este acum. Dacă atunci mi-am asumat un rol, ar fi absurd acum să pun acţionarii într-o zonă de presiune. E clar că ne dorim nişte transferuri, ne dorim să îmbunătăţim echipa pentru SuperLigă. Pe de altă parte, am linişte şi răbdare. Avem promisiuni din partea acţionarilor că vom debloca situaţia privind interdicţia la transferuri.

Nu pot să spun acum câţi jucători, noi avem deja ţintele, pentru că am lucrat de mai mult timp la asta. Suntem în contact cu mulţi jucători şi chiar dacă avem această interdicţie la transferuri încercăm să facem în paralel unele lucruri. Nu ne permitem să aşteptăm până la începerea campionatului pentru a avea discuţii cu unii jucători”, a spus tehnicianul lui Dinamo, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și