Închide meniul

Reacţia lui Ovidiu Burcă, despre o posibilă revenire a lui Ştefan Radu la Dinamo: „Transferul este posibil!”

Viviana Moraru Publicat: 21 iunie 2023, 13:47

Reclamă
Reacţia lui Ovidiu Burcă, despre o posibilă revenire a lui Ştefan Radu la Dinamo: „Transferul este posibil!

Reacţia lui Ovidiu Burcă, despre o posibilă revenire a lui Ştefan Radu la Dinamo

Ştefan Radu, într-un meci pentru Lazio/ Profimedia

Reacţia lui Ovidiu Burcă, despre o posibilă revenire a lui Ştefan Radu la Dinamo, nu s-a lăsat aşteptată. Antrenorul „câinilor” a dezvăluit că există şanse ca transferul fundaşului la formaţia roş-albă să se realizeze, şi susţine că acest fapt ce ar reprezenta o mare lovitură dată de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a promovat în Liga 1, după doar un sezon petrecut în eşalonul inferior. Ovidiu Burcă este cu gândul acum la campania de achiziţii, pe listă fiind şi Ştefan Radu. Fundaşul şi-a anunţat retragerea din fotbal la sfârţitul lunii mai, după ce a jucat timp de 15 sezoane la Lazio.

Reacţia lui Ovidiu Burcă, despre o posibilă revenire a lui Ştefan Radu la Dinamo

Tehnicianul formaţiei nou promovate în Liga 1 a menţionat că nu vrea să se entuziasmeze foarte mult, însă a subliniat că şi dacă sunt 1% şanse va lupta pentru realizarea acestui transfer.

„Sunt la curent cu aceste informaţii. Nu aş vrea să mă entuziasmez foarte tare. Nici nu vreau să îmi imaginez ce impact ar avea venirea lui Ştefan Radu astăzi la Dinamo. Au fost câteva discuţii. Să spunem că au fost discuţii neoficiale purtate de oficiali. Eu cred că este posibil transferul lui Radu. Eu cred că e posibil. Nu vreau să creez o stare de aşteptare, dar dacă există 1% şanse noi vom lupta pentru ele”, a spus Burcă despre fundaşul format la clubul Dinamo, conform agerpres.ro.

Burcă a explicat că transferul ar fi o lovitură fantastică atât pentru tinerii jucători din lotul său, cât şi pentru suporterii dinamovişti.

Reclamă

„Ultima oară eu am vorbit cu Ştefan Radu înainte să plec de la Dinamo … nu, de fapt acum vreo 4 ani, când ne-am văzut în biroul lui Ioan Becali. De atunci n-am mai vorbit. Din punctul meu de vedere, al antrenorului, să ai un lider în echipă de magnitudinea şi forţa lui Ştefan Radu este extrem de important. Indiferent cât de buni scouteri am fi noi, ne-ar fi extrem de greu să găsim şi să aducem un astfel de jucător.

Ovidiu Burcă: „Ar fi exact ca atunci când a venit Gică Popescu!”

Deci din punctul de vedere al staffului, impactul transferului său la Dinamo ar fi unul extraordinar pentru tinerii care sunt azi în lot. Ar fi exact ca atunci când a venit Gică Popescu la Dinamo. La nivelul nostru, al jucătorilor, impactul a fost unul incredibil. Pot spune că el ne-a schimbat foarte mult viziunea, nivelul de profesionalism. Şi probabil că şi din punctul de vedere al suporterilor, transferul lui Radu ar fi o lovitură fantastică”, a precizat Ovidiu Burcă.

Ştefan Radu a evoluat timp de 15 sezoane pentru Lazio Roma, care l-a transferat în 2008 de la formaţia Dinamo Bucureşti. El este jucătorul cu cele mai multe meciuri disputate pentru clubul din capitala Italiei (426). În cariera sa, fundaşul român a evoluat doar pentru cluburile Dinamo şi Lazio Roma.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Lupescu, discurs dur la adresa investitorilor de la Dinamo

Ionuţ Lupescu a avut un discurs dur la adresa investitorilor de la Dinamo. Fosta legendă de la Dinamo a spus că are impresia că noii investitori de la Dinamo fac speculă.

Am fost puţin mâhnit de ce se întâmplă pe acolo şi m-am retras. Cu Dinamo, sigur că acum suntem fericiţi că am promovat. A fost o anumită euforie şi cred că a fost important. Când am început campionatul în Liga 2 nu credeam că terminăm campionatul. Este meritul lui Burcă şi al jucătorilor.

Acum ne preocupăm după ce vedem ce se întâmplă în societatea nou creaută. Nu ştiu cât de bine este, nu ştiu cât de bine intenţionaţi sunt oamenii care au venit, dacă fac numai speculă. Marea majoritatea a dinamoviştilor suntem cu inima mai împăcată pentru că nu ştim ce se întâmplă cu societatea”, a spus Ionuţ Lupescu în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și