Închide meniul

Alin Șeroni s-a autopropus la FCSB: „Am vorbit cu Gigi Becali! Pot face față la acel nivel”. Dezvăluirea fundașului de la FC Botoșani

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 iunie 2022, 9:13

Alin Șeroni s-a autopropus la FCSB: „Am vorbit cu Gigi Becali! Pot face față la acel nivel. Dezvăluirea fundașului de la FC Botoșani

Gigi Becali e patron la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă la Palat / Hepta

Alin Șeroni s-a autopropus la FCSB, după ce Gigi Becali s-a despărțit de doi dintre fundașii centrali, Paulo Vinicius și Andrei Miron. Jucătorul lui FC Botoșani a dezvăluit că nu ar spune „nu” unui eventual transfer la clubul din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a pornit în căutarea unui nou fundaș central, după ce Paulo Vinicius și Andrei Miron și-au încheiat contractele cu FCSB. Între timp, Miron a semnat cu Hapoel Haifa.

Alin Șeroni s-a autopropus la FCSB: „Am vorbit cu Gigi Becali”

Alin Șeroni i-a transmis un mesaj lui Becali, spunând că ar veni cu plăcere la FCSB, dacă va fi dorit de latifundiarul din Pipera.

Fundașul de 35 de ani și-a prelungit pe un an contractul cu FC Botoșani, dar nu exclude o eventuală mutare la vicecampioana României. Șeroni a fost la un pas să ajungă la FCSB și anul trecut, dar transferul a picat în cele din urmă.

„Am avut ofertă acum un an de zile, am vorbit cu Gigi Becali despre FCSB. Nu s-a făcut transferul, am rămas la FC Botoșani. Dacă va fi nevoie sau va apela la mine și mă dorește, voi veni cu cea mai mare plăcere.

Reclamă

Nu depinde de mine. Am mai semnat un an la Botoșani și chiar dacă lumea nu crede în mine, eu cred că pot să fac față la nivelul de la FCSB”, a spus Alin Șeroni, pentru Prosport.

Șeroni a ajuns la FC Botoșani în 2020, liber de contract, de la UTA Arad. Uriașul fundaș central, de 1,95 metri, a fost om de bază la formația moldoveană în sezonul recent încheiat, adunând 31 de meciuri în toate competițiile.

350.000 de euro este cota de piață a lui Șeroni, care a mai evoluat la echipe precum Viitorul, FC Brașov și Dunărea Călărași.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a „fentat” pe Valeriu Iftime după ce l-a lăsat să plece gratis pe Andrei Miron la Hapoel Haifa

Gigi Becali l-a „fentat” pe Valeriu Iftime după ce l-a lăsat să plece gratis pe Andrei Miron la Hapoel Haifa. Fostul fundaș de la FC Botoșani și-a reziliat contractul cu FCSB la finalul sezonului și a semnat imediat cu echipa din Israel.

FC Botoșani deținea 70% dintr-un viitor transfer pe bani a lui Andrei Miron. Gigi Becali i-a dat însă planurile peste cap lui Iftime, lăsându-l să plece liber de contract pe fundașul de 28 de ani, sosit la FCSB de la FC Botoșani în 2020.

Finanțatorul moldovenilor a recunoscut că nu este prima „țeapă” pe care o încasează în lumea fotbalului.

„Asta e viața! Nu e prima țeapă pe care o încasez. Aveți informația corectă. Noi dețineam 70% dintr-un eventual transfer pe bani al lui Miron de la FCSB la o altă formație, dar acum m-am ales cu uitatul la bec. Am vorbit și eu cu Florin Vulturar să văd dacă Miron chiar a plecat în Israel liber de contract.

Iar Florin mi-a garantat că așa este. Dacă Gigi Becali nu îl lăsa liber de contract, nu scăpa acum de Miron, adică de salariul lui, dar nici cei de la Hapoel nu-l luau pe bani. Ei l-au vrut doar dacă rămânea liber de contract. Iar eu? Așa cum v-am zis. Acum mă uit la bec. Eu l-am lăsat pe Miron la FCSB, deși puteam să îl mai țin la mine încă 6 luni, că atât mai avea contract cu noi.

Dar copilul a insistat să îl las să plece liber la FCSB. Am acceptat, cu condiția ca noi să păstrăm 70% dintr-un ulterior transfer pe bani. Așa au acceptat și cei de la FCSB. Am gândit că Gigi nu are cum să nu îl vândă la o altă echipă sub 500.000 de euro. Și uite că el a decis să îl lase liber doar ca să scape de el”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Prosport.

De amintit că FCSB și FC Botoșani se aflau deja într-o dispută financiară cauzată de transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Gigi Becali trebuie să-i plătească lui Iftime 320.000 de euro ca urmare a vânzării atacantului de bandă în Turcia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și