Închide meniul

Gigi Becali l-a „fentat” pe Valeriu Iftime după ce l-a lăsat să plece gratis pe Andrei Miron la Hapoel Haifa: „Nu e prima țeapă! Acum mă uit la bec”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 iunie 2022, 8:23

Gigi Becali l-a „fentat pe Valeriu Iftime după ce l-a lăsat să plece gratis pe Andrei Miron la Hapoel Haifa: „Nu e prima țeapă! Acum mă uit la bec

Gigi Becali l-a lăsat să plece gratuit pe Andrei Miron

Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali l-a „fentat” pe Valeriu Iftime după ce l-a lăsat să plece gratis pe Andrei Miron la Hapoel Haifa. Fostul fundaș de la FC Botoșani și-a reziliat contractul cu FCSB la finalul sezonului și a semnat imediat cu echipa din Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miron a ajuns la Hapoel Haifa liber de contract, după despărțirea de FCSB. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a ieșit cel mai „avariat” din tranzacția respectivă.

Gigi Becali l-a „fentat” pe Valeriu Iftime după ce l-a lăsat să plece gratis pe Andrei Miron la Hapoel Haifa

FC Botoșani deținea 70% dintr-un viitor transfer pe bani a lui Andrei Miron. Gigi Becali i-a dat însă planurile peste cap lui Iftime, lăsându-l să plece liber de contract pe fundașul de 28 de ani, sosit la FCSB de la FC Botoșani în 2020.

Finanțatorul moldovenilor a recunoscut că nu este prima „țeapă” pe care o încasează în lumea fotbalului. De amintit că FCSB și FC Botoșani se aflau deja într-o dispută financiară cauzată de transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Gigi Becali trebuie să-i plătească lui Iftime 320.000 de euro ca urmare a vânzării atacantului de bandă în Turcia.

„Asta e viața! Nu e prima țeapă pe care o încasez. Aveți informația corectă. Noi dețineam 70% dintr-un eventual transfer pe bani al lui Miron de la FCSB la o altă formație, dar acum m-am ales cu uitatul la bec. Am vorbit și eu cu Florin Vulturar să văd dacă Miron chiar a plecat în Israel liber de contract.

Reclamă

Iar Florin mi-a garantat că așa este. Dacă Gigi Becali nu îl lăsa liber de contract, nu scăpa acum de Miron, adică de salariul lui, dar nici cei de la Hapoel nu-l luau pe bani. Ei l-au vrut doar dacă rămânea liber de contract. Iar eu? Așa cum v-am zis. Acum mă uit la bec. Eu l-am lăsat pe Miron la FCSB, deși puteam să îl mai țin la mine încă 6 luni, că atât mai avea contract cu noi.

Dar copilul a insistat să îl las să plece liber la FCSB. Am acceptat, cu condiția ca noi să păstrăm 70% dintr-un ulterior transfer pe bani. Așa au acceptat și cei de la FCSB. Am gândit că Gigi nu are cum să nu îl vândă la o altă echipă sub 500.000 de euro. Și uite că el a decis să îl lase liber doar ca să scape de el”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Prosport.

Andrei Miron a fost prezentat la Hapoel Haifa

Andrei Miron a fost prezentat la Hapoel Haifa. Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, fundaşul în vârstă de 28 de ani a acceptat oferta primită de la echipa în tricoul căreia a jucat şi Gabriel Tamaş. Nu a avut probleme în a-şi găsi angajament după ce a intrat în dizgraţia lui FCSB şi a fost pus pe liber.

Reclamă 4 / 0/3

Miron mai avea contract încă o jumătate de an cu FCSB, dar Gigi Becali i-a transmis să plece de acum. Cele două părți au ajuns la o înțelegere, iar Miron va evolua din sezonul următor pentru „rechinii” din Israel.

„Dragi fani, suntem fericiți să anunțăm primul transfer pentru sezonul 2022/2023. I-am adus pe Andrei Miron, fundaș central de la o echipă de top din România, Steaua București (n.r. FCSB) şi pe Kwami Koumi. Miron a semnat un contract valabil două sezoane. A jucat în ultimele trei sezoane la Steaua (n.r. FCSB) şi a avut 63 de apariţii. Anterior a jucat pentru FC Botoşani. Are 9 apariţii în naţionala României U21”, au transmis cei de la Hapoel Haifa.

Israelienii au postat o imagine în care Miron îmbracă tricoul moldovenilor de la FC Botoşani.

În vârstă de 28 de ani, Miron a ajuns la FCSB la începutul lui 2020. Acesta este cotat la 1.100.000 de euro.

În cele 23 de meciuri jucate pentru FCSB în ultimul sezon, în toate competiţiile, Andrei Miron a dat un gol şi o pasă de gol. Miron a fost cel care l-a scăpat din marcaj pe Cristian Costin, cel care a marcat golul care a trimis titlul în Gruia.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și