Închide meniul

Alin Stoica îl avertizează pe Gigi Becali că fanii FCSB-ului ar putea „migra” la CSA Steaua: „Cea mai iubită echipă din România!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 octombrie 2023, 22:27

Reclamă
Alin Stoica îl avertizează pe Gigi Becali că fanii FCSB-ului ar putea „migra la CSA Steaua: „Cea mai iubită echipă din România!

Alin Stoica îl avertizează pe Gigi Becali în "războiul" dintre FCSB şi CSA Steaua. Ce i-a transmis fostul internaţional

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Alin Stoica îl avertizează pe Gigi Becali în „războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua. Fostul jucător al roş-albaştrilor anunţă că mulţi dintre fanii vicecampioanei României ar putea „migra” la echipa Armatei, în cazul în care „militarii” ar obţine promovarea în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional, care a câştigat un titlu şi o Cupă a României în tricoul roş-albastru, a tras un semnal de alarmă pentru patronul FCSB-ului. Asigură că palmaresul Stelei este în posesia echipei din Liga 2, cu toate că procesul din instanţă este departe de a fi încheiat.

Alin Stoica îl avertizează pe Gigi Becali că fanii FCSB-ului ar putea „migra” la CSA Steaua

Alin Stoica a ţinut să afirme că numai promovarea îi mai lipseşte lui CSA Steaua pentru a juca cu tribunele pline în Ghencea.

Da, este o problemă la CSA Steaua, este al treilea an când nu pot promova. E din cauza legii, am înţeles că sunt şi acum procese. E păcat că se întâmplă asta în România. Şi la Craiova e aceeaşi problemă cu cele două echipe, dar pentru mine palmaresul e cel mai important lucru.

De asta joci fotbal, pentru palmares, pentru trofee. Să ai Champions League în vitrină e ca şi cum ai câştiga Campionatul Mondial, e cel mai înalt nivel posibil în fotbal.

Reclamă

(n.r. Crezi că fanii FCSB vor trece de partea CSA Steaua dacă echipa promovează?) Da, cu siguranţă, ei au palmaresul, e cea mai iubită echipă din România, dar să vedem ce se va întâmpla, dacă vor obţine promovarea”, a declarat Alin Stoica pentru orangesport.ro.

Gabi Balint, după ce a auzit scandările fanilor FCSB-ului din Ghencea: „Să recunoască că nu au nume şi palmares!”

Gabi Balint nu s-a putut abţine când a auzit scandările fanilor FCSB-ului din Ghencea. „FCSB este Steaua” şi „Suntem noi, Steaua suntem noi”, au strigat ultraşii echipei lui Gigi Becali în momentul în care au intrat pe stadionul de 100 de milioane de euro.

Susţinător al celor de la CSA Steaua, Gabi Balint a răbufnit când a fost întrebat despre cântecele suporterilor din Peluza Nord. Acesta le-a cerut celor de la FCSB să recunoască faptul că nu au numele şi palmaresul echipei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986.

Reclamă 4 / 0/3

Stadionul Steaua e unul dintre cele mai frumoase. Mă întrebi de meci sau de echipă? Asta o fac tot timpul, chiar dacă jucau pe Naţional Arena (n.r. fanii care au strigat: ‘FCSB este Steaua’). Să se încaseze nişte bani… din bani privaţi. Banii de la FCSB sunt bani privaţi. Cred că a costat mai mult elicopterul ăla decât banii pe care îi încasează FCSB.

Eu n-am nimic. Eu am spus de mult că până la urmă vor juca acolo. Ei trebuie să recunoască pentru totdeauna că nu au nimic, nu au nume, nu au palmares. Suporterii sunt stelişti, am spus întotdeauna„, a declarat Gabi Balint la digisport.ro.

Balint este jucător de legendă al Stelei, câştigător al cinci titluri şi a trei Cupe ale României în tricoul roş-albaştrilor. A fost integralist în finala cu Barcelona, din 1986.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și