Închide meniul

Alt jucător pus de Gigi Becali pe „lista neagră” la FCSB. Patronul roş-albaştrilor pregăteşte „curăţenia” de iarnă

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2022, 17:31

Reclamă
Alt jucător pus de Gigi Becali pe „lista neagră la FCSB. Patronul roş-albaştrilor pregăteşte „curăţenia de iarnă

Gigi Becali a mai pus un jucător pe "lista neagră" la FCSB

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a mai trecut un jucător pe „lista neagră” la FCSB. Patronul roş-albaştrilor pregăteşte „curăţenia” în următoarea perioadă de mercato din iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este pregătit să renunţe la mai mulţi jucători de la FCSB. Patronul a fost dezamăgit de unii fotbalişti aduşi chiar în această vară la trupa roş-albastră.

Alt jucător pus de Gigi Becali pe „lista neagră” la FCSB

Radu Boboc a intrat în dizgraţiile patronul roş-albaştrilor, după umilinţa suferită de FCSB, pe terenul celor de la Silkeborg, anunţă spotmedia.ro. Latifundiarul din Pipera a fost nemulţumit de prestaţiile fundaşului, care nu a mai făcut parte din lotul lui Nicolae Dică pentru partida cu Petrolul, din ultima rundă de campionat.

Radu Boboc a fost adus „la pachet” cu Eduard Radaslavescu, în vara trecută. Fundaşul nu a impresionat la FCSB, evoluând doar în şapte partide pentru roş-albaştrii.

Este al cincilea nume pus pe „lista neagră” de Gigi Becali. După partida cu Anderlecht, patronul roş-albaştrilor a anunţat că Bogdan Rusu va reveni la Mioveni. Marco Dulca a fost luat la ţintă de asemenea, după egalul cu belgienii, din a doua etapă a grupelor Conference League.

Reclamă

Totodată, Andrei Dumiter şi Denis Haruţ sunt în vizorul lui Gigi Becali, după evoluţiile modeste din acest sezon.

Gigi Becali a confirmat că îl vrea pe Arnold Garita

Deşi va renunţa la unii jucători în iarnă, Gigi Becali a anunţat că FCSB se va şi întări, stabilindu-şi deja ţintele. Patronul roş-albaştrilor a pus ochii pe Arnold Garita, camerunezul cotat la 450.000 de euro de la FC Argeş, cu 4 goluri marcate în acest sezon de Liga 1.

„Da, da, da. Așa este, de unde știi? Garita a fost o chestiune de moment, l-am văzut în meciul cu noi, în meciul cu Craiova, parcă și i-am spus lui Dică. I-am spus ”să vezi ce ne face ăsta. E puternic, are și viteză, a și demonstrat-o. Am dat un telefon și așa am dat ordin, să vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi, rezolvați problema”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rămâne de văzut pentru ce preţ se va înţelege Becali cu oamenii din conducerea piteştenilor. Asta dacă ţinem cont că a ratat în această vară transferul unui alt jucător al lui Prepeliţă, Işfan, pentru care a făcut o ofertă de 500.000 de euro, refuzată de FC Argeş.

Jucătorul pe care Gigi Becali nu-l mai vrea la FCSB e așteptat la o altă echipă din Liga 1

Jucătorul pe care Gigi Becali nu-l mai vrea la FCSB e așteptat la o altă echipă din Liga 1. Este vorba despre Răzvan Oaidă (24 de ani), mijlocașul care a prins tot mai greu primul “11” la vicecampioana României. Oaidă este așteptat de Valeriu Iftime înapoi la FC Botoșani.

Valeriu Iftime n-a stat pe gânduri și a dezvăluit public că “Răzvan Oaidă reprezintă oricând o variantă” pentru FC Botoșani.

“Răzvan Oaidă este oricând o variantă pentru noi. Nu știu însă dacă îl tentează pe el să revină la noi. A veni la Botoșani îl compar cu a merge în armată. Oaidă dacă vine la Botoșani va fi un jucător foarte bun.

Îi dau un sfat: dacă vrei să intri în fotbalul mare, te duci la o echipă ca Botoșani un an-doi, ca să revii cu aceeași tenacitate și cu aceeași eficiență”, a spus Valeriu Iftime, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și