Închide meniul

„Am jucat în stilul Madridului!” Remarcaţii lui Mihai Stoica, după U Cluj – FCSB! Ce a spus despre „Racheta” Nana Antwi

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2024, 23:54

Reclamă
„Am jucat în stilul Madridului! Remarcaţii lui Mihai Stoica, după U Cluj – FCSB! Ce a spus despre „Racheta Nana Antwi

Remarcaţii lui Mihai Stoica, după U Cluj - FCSB! Ce a spus despre "Racheta" Nana Antwi

Mihai Stoica şi jucătorii de la FCSB/ Colaj Profimedia

S-a aflat care au fost remarcaţii lui Mihai Stoica, după ce FCSB a remizat cu U Cluj. MM a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ovidiu Popescu, cel care l-a înlocuit pe Joyskim Dawa şi a evoluat pe postul de fundaş central. De asemenea, managerul general al roş-albaştrilor a apreciat şi evoluţia lui Adrian Şut, dar şi a debutantului Nana Antwi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nana Antwi a bifat primele minute la FCSB, după transferul din această iarnă. Fundaşul a fost trimis în teren la pauză, în locul lui Valentin Creţu.

Remarcaţii lui Mihai Stoica, după U Cluj – FCSB

Mihai Stoica a declarat că Ovidiu Popescu a prestat un joc de senzaţie în partida cu U Cluj. Acesta a declarat că mijlocaşul a dat un randament foarte bun atunci când a evoluat ca fundaş central.

De asemenea, MM a oferit declaraţii şi despre Nana Antwi. Acesta a remarcat un dribling pe care l-a făcut fundaşul, mărturisind însă că a avut emoţii în momentul respectiv.

Pe de altă parte, Mihai Stoica a declarat că FCSB a încercat să preia modelul celor de la Real Madrid, după ce Darius Olaru a jucat pe postul de atacant în partida cu U Cluj. Managerul general al roş-albaştrilor a transmis că accidentarea lui Alexandru Pantea a creat mari probleme în echipă.

Reclamă

„Evoluție excepțională a lui Ovidiu Popescu pe o poziție unde mulți își dădeau coate când l-au văzut. De câte ori a fost fundaș central, e al 7-lea sau al 8-lea meci, a jucat foarte bine. Pe construcție, cel puțin în partea a doua a meciului, când U Cluj se retrăsese, a fost excelent. El și Șut.

Nana Antwi mi s-a părut bun. La prima atingere de balon a driblat doi adversari. Ne-a stat puțin inima, dar i-a ieșit.

Nu l-am pus vârf pe Olaru. Am încercat să jucăm ceva în genul Madridului. Ceilalți doi ar fi trebuit să fie Băluță și Coman. Accidentarea lui Pantea ne-a schimbat datele problemei, dar am zis să rămânem așa, cu Olaru. Trebuia să încercăm să jucăm o dată și cu cei trei la mijloc, Baba, Șut și Lixandru”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica i-a făcut praf pe Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan după U Cluj – FCSB 0-0

Mihai Stoica s-a dezlănțuit la adresa lui Ovidiu Hațegan, dar nu l-a uitat nici pe Istvan Kovacs, probabil cel mai controversat arbitru din România. Oficialul de la FCSB a spus că cei doi au un regim special de a arbitra partidele și că „își bat joc” de jucători, la meciurile pe care le conduc.

”Nici n-am avut ocazii să zicem că merita mai mult, cu Târnovanu a apărat de la 11 metri şi e clar că nu meritai mai mult. Sunt nemulţumit că mă aşteptam ca Haţegan să arbiteze corect.

Elias Charalambous a zis foarte bine după meci. Săptămâna trecută am primit vizita reprezentanților Comisiei Centrale a Arbitrilor. Ei ne-au arătat exact faza asta și ni s-a spus că, în momentul în care mâna se duce spre fața jucătorului și este folosită ca o armă, trebuie dat cartonaș roșu.

Sunt nişte greşeli odioase. E bătaie de joc, de aia, e bătaie de joc. Avem seminar cu ei şi să mergem să-i minţim pe ăia că orice lovitură cu cotul în gură e roşu şi ei dau galben.

Haţegan şi Kovacs au regim special, e clar. Kovacs face zob meci după meci şi ne delectăm cu el la Inter – Atletico. Tu selecţionezi la naţională cei mai buni jucători, dar dacă joacă prost la echipele de club nu mai ajung la naţională. Dacă-şi bat joc de oameni şi nu dau doi bani pe ei când arbitrează”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și