Închide meniul

„Am primit deja oferte interesante” Jucătorul de la Rapid care a stârnit un interes uriaș. Dezvăluirea făcută de Dan Șucu

Alex Ioniță Publicat: 13 martie 2024, 8:46

Reclamă
Am primit deja oferte interesante” Jucătorul de la Rapid care a stârnit un interes uriaș. Dezvăluirea făcută de Dan Șucu

AS.ro LIVE | Dan Şucu este invitatul lui Dan Pavel, joi, de la 10:30

Dan Șucu / Hepta

Jucătorul de la Rapid care a stârnit un interes uriaș. Giuleștenii au parte de un sezon excelent de Liga 1, iar oamenii lui Cristiano Bergodi sunt la mare căutare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu, patronul giuleștenilor, a recunoscut că un om din lotul echipei sale a făcut câteva meciuri bune și că mai mutle cluburi s-au interesat de serviciile acestuia.

Jucătorul de la Rapid care a stârnit un interes uriaș

Este vorba despre Xian Emmers, care a jucat bine în debutul campionatului, dar care s-a accidentat în luna octombrie a anului trecut. Dan Șucu a dezvăluit faptul că a primit o serie de oferte interesante pentru o posibilă mutare, dar și că lucrurile s-au complicat, atunci când jucătorul s-a accidentat.

Totodată, Dan Șucu a vorbit și despre o posibilă plecare a vedetei din atac, Rrahmani. Acționarul majoritar al giuleștenilor a dat asigurări că atunci când cineva va pleca, sumele încasate de pe transferuri vor fi reinvestite în club.

“Vă dau exemplul lui Emmers. A făcut 5-6 meciuri foarte bune şi am primit deja oferte interesante. Din păcate, s-a accidentat. Campionatul României este foarte vizibil, iar prezenţa la Rapid este şi mai vizibilă.

Reclamă

Este o vitrină excepţională. În mod cert şi Rrahmani va merge într-un campionat şi mai puternic decât al nostru dacă va concretiza. Şi nu este singurul. Ceea ce este important pentru rapidişti…

Să înţeleagă că dacă există o profitabilitate din acest transfer va fi tot în folosul Rapidului pentru a căuta şi pentru a aduce jucători foarte buni. Nu plec cu bani acasă”, a spus Dan Șucu, la fanatik.ro.

Suma uriaşă încasată de Dan Şucu, după ce derby-ul Rapid – FCSB s-a disputat pe Arena Naţională

S-a aflat suma uriaşă încasată de Dan Şucu, după ce derby-ul dintre Rapid şi FCSB s-a disputat pe Arena Naţională. În conturile clubului giuleştean au intrat nu mai puţin de 400.000 de euro, iar fanii şi-au exprimat dorinţa de a mai juca pe cel mai mare stadion al ţării.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a învins-o cu 4-0 pe FCSB şi s-a apropiat la patru puncte de rivali, după înjumătăţirea punctelor.

Arena Naţională a fost aproape plină la derby-ul dintre Rapid şi FCSB. 43.282 de spectatori au fost în tribunele stadionului, iar conform sursei menționate anterior, giuleştenii au avut un câştig de 2 milioane de lei, anume peste 400.000 de euro.

Din această sumă, s-au scăzut cheltuielile datorate organizării partidei, cât şi închirierii Arenei Naţionale. Astfel, Dan Şucu a rămas cu un profit de aproximativ 340.000 de euro.

După acest meci, însă, Rapid ar putea primi o veste proastă. Următorul meci de pe teren propriu, din prima etapă a play-off-ului, cu Farul, l-ar putea juca fără fani în tribune. Asta deoarece suporterii au făcut un show pirotehnic la derby-ul cu rivalii roş-albaştri, show care a fost menţionat în raport de către centralul partidei, Ovidiu Haţegan.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și