Închide meniul

Suma uriaşă încasată de Dan Şucu, după ce derby-ul Rapid – FCSB s-a disputat pe Arena Naţională! Fanii vor să repete „isprava”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 martie 2024, 22:18

Suma uriaşă încasată de Dan Şucu, după ce derby-ul Rapid – FCSB s-a disputat pe Arena Naţională! Fanii vor să repete „isprava

Suma uriaşă încasată de Dan Şucu, după ce derby-ul Rapid - FCSB s-a disputat pe Arena Naţională

Dan Şucu şi jucătorii de la Rapid/ Colaj Hepta

S-a aflat suma uriaşă încasată de Dan Şucu, după ce derby-ul dintre Rapid şi FCSB s-a disputat pe Arena Naţională. În conturile clubului giuleştean au intrat nu mai puţin de 400.000 de euro, iar fanii şi-au exprimat dorinţa de a mai juca pe cel mai mare stadion al ţării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins-o cu 4-0 pe FCSB şi s-a apropiat la patru puncte de rivali, după înjumătăţirea punctelor.

Suma uriaşă încasată de Dan Şucu, după ce derby-ul Rapid – FCSB s-a disputat pe Arena Naţională

Arena Naţională a fost aproape plină la derby-ul dintre Rapid şi FCSB. 43.282 de spectatori au fost în tribunele stadionului, iar conform fanatik.ro, giuleştenii au avut un câştig de 2 milioane de lei, anume peste 400.000 de euro.

Din această sumă, s-au scăzut cheltuielile datorate organizării partidei, cât şi închirierii Arenei Naţionale. Astfel, Dan Şucu a rămas cu un profit de aproximativ 340.000 de euro.

După acest meci, însă, Rapid ar putea primi o veste proastă. Următorul meci de pe teren propriu, din prima etapă a play-off-ului, cu Farul, l-ar putea juca fără fani în tribune. Asta deoarece suporterii au făcut un show pirotehnic la derby-ul cu rivalii roş-albaştri, show care a fost menţionat în raport de către centralul partidei, Ovidiu Haţegan.

Reclamă

În ciuda acestui fapt, fanii îşi doresc ca Rapid să mai dispute meciuri pe Arena Naţională. Liviu Ungurean, liderul galeriei giuleştene, a transmis că pentru derby-uri, stadionul din Giuleşti devine prea mic.

„Noi ne dorim să mai jucăm pe Arena Națională. Sunt convins că ar fi la fiecare meci 20-30.000 de spectatori. Sigur vom mai juca. Măcar cu FCSB. Decizia este însă la club.

În cupele europene cu siguranță ne dorim să jucăm acolo. Să nu uităm ce au făcut suporterii Rapidului la meciul cu Legia Varșovia sau PSV Eindhoven. Stadionul Giulești e prea mic pentru astfel de meciuri”, a transmis liderul galeriei Rapidului, conform sursei citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Niculae, reacţie vehementă la adresa Jandarmeriei, după ce s-a cerut închiderea stadionului

Daniel Niculae a avut o reacţie vehementă la adresa Jandarmeriei. Giuleştenii nu au scos la vânzare bilete pentru meciul cu Farul, din prima etapă a play-off-ului. Echipa lui Cristiano Bergodi riscă să joace fără suporteri, din cauza incidentelor de la meciul cu FCSB.

„Nu s-au pus în vânzare biletele pentru meciul de vineri pentru că așteptăm decizia Comisiei de Disciplină, nicidecum decizia Jandarmeriei. Am văzut că a apărut o știre conform căreia Jandarmeria a trimis o adresă către FRF și LPF prin care solicită ca meciurile noastre și ale lui Dinamo să se joace fără spectatori. Și unde îi trimitem? În Piața Victoriei sau unde? Nu mi se pare normal ca Jandarmeria să facă o astfel de propunere. Jandarmeria trebuia să vină la stadion și să asigure liniștea, ordinea și buna desfășurare a competițiilor sportive. Nu mi se pare normală această propunere, din contră.

Au fost ceva probleme minore la meciul nostru, înainte de startul partidei, dar țin să mulțumesc comandantului acțiunii. Am reușit să fluidizăm accesul spectatorilor pe stadion. Era deschisă doar o cale de acces către stadion și am stabilit de comun acord cu domnul comandant de la meciul contra celor de la FCSB că o mai bună fluidizare va duce la buna desfășurare.

Ați văzut și dumneavoastră că de câteva sezoane bune suporterii Rapidului se comportă exemplar. Cred că se poate interveni pe Legea 4 pentru că face parte din spectacolul oferit de galerii (n.r – materialele pirotehnice). Atât timp cât lucrurile nu degenerează, cred că și astfel de spectacole pirotehnice pot fi lăsate să facă parte din arsenalul galeriilor. Nu cred că au mai fost incidente atât de grave provocate de suporterii Rapidului”, a declarat Daniel Niculae, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională Vezi toate știrile
Citește și