Închide meniul

„Am rămas impresionat!”. Ce i-a spus Daniel Paraschiv lui Dani Coman, după ofertele primite de la Dinamo Kiev şi MOL Fehervar

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2023, 10:07

„Am rămas impresionat!. Ce i-a spus Daniel Paraschiv lui Dani Coman, după ofertele primite de la Dinamo Kiev şi MOL Fehervar

Ce i-a spus Daniel Paraschiv lui Dani Coman, după ofertele primite de la Dinamo Kiev şi MOL Fehervar

Daniel Paraschiv a înscris 10 goluri stagionale pentru Hermannstadt / Profimediaimages

S-a aflat ce i-a spus Daniel Paraschiv lui Dani Coman, după ce Hermannstadt a primit două oferte importante. Dinamo Kiev şi MOL Fehervar vor să îl transfere pe atacantul de 23 de ani, care a înscris 10 goluri în această ediţie a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă ar fi putut obţine un salariu mult mai mare decât cel pe care îl primeşte la Sibiu, Daniel Paraschiv nu se grăbeşte să plece. L-a anunţat pe preşedintele clubului că este dispus să rămână până în vară la echipa aflată pe locul 12 în campionatul României.

Ce i-a spus Daniel Paraschiv lui Dani Coman

Sunt 2 oferte concrete de la Dinamo Kiev şi de la MOL Vidi, din Ungaria. Azi am avut o discuţie cu Paraschiv şi am rămas plăcut impresionat de modul cum gândeşte un jucător şi un om de 22 de ani. A venit la mine şi mi-a spus <Domnule preşedinte dacă mai aveţi nevoie de mine şi dacă nu v-aţi făcut alte planuri să aduceţi alţi jucători în locul meu eu aş vrea să rămân, cel puţin până la vară. Dacă v-aţi făcut alte planuri, atunci da, trebuie să aleg şi eu, deşi îmi doresc să rămân până la vară la Sibiu>.

Îi vom respecta decizia în totalitate, ne bucurăm că rămâne alături de noi şi sunt ferm convins că la ascensiunea şi la marja de progres pe care o are, vor veni oferte mai bune pentru el, cât şi pentru club. Suma de transfer putea să ajungă la 1,5 milioane de euro.

E o sumă foarte bună pentru orice club din România, cu atât mai mult pentru Hermannstadt şi avem o ofertă fabuloasă din punctul meu de vedere, dar eu ştiu ce înseamnă să fii fotbalist, să nu te duci cu tot sufletul la o altă echipă, îi respectăm decizia 100%, nu e prioritar pentru noi să vindem jucători, avem stabilitate din punct de vedere financiar şi sunt convins că vor veni alte oferte mult mai bune pentru el”, a spus Daniel Coman la primasport.ro.

Reclamă

Daniel Paraschiv are cifre de senzaţie

Dinamo Kiev era dispusă să achite 1.2 milioane de euro, întreaga suma fiind plătită dintr-o singură tranşă. La această sumă se adaugă mai multe bonusuri de obiectiv. Totuşi, Daniel Paraschiv s-a temut să plece în Ucraina din cauza războiului.

Paraschiv face sezonul vieţii la Hermannstadt. A înscris 10 goluri în această ediţie de campionat, tot atâtea câte au Denis Alibec (Farul) şi Sebastian Mailat (FC Botoşani). Numai Marko Dugandzic (15 goluri) şi Andrea Compagno (14 goluri) stau mai bine.

Daniel Paraschiv a debutat cu gol şi la echipa naţională. A atras astfel atenţia maghiarilor de la MOL Fehervar, care au făcut o propunere cu mult mai mică decât cea a lui Dinamo Kiev, mai exact 700.000 de euro. Au mai existat oferte pentru golgheterul sibienilor din Franţa, Italia, Belgia, dar şi de la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a declarat golgheterul lui Hermannstadt după ce a fost ofertat de Dinamo Kiev

Golgheterul lui Hermannstadt a recunoscut că şi-ar fi dorit să fie antrenat de Mircea Lucescu.

Da, bineînţeles când am auzit de interesul lui Dinamo Kiev şi a lui Mircea Lucescu m-am bucurat, dar analizând puţin nu ştiu care e situaţia pe acolo şi nu aş vrea să mă duc acolo să fiu neliniştit. A fost o decizie destul de greu de luat.

Până acum m-am gândit să nu dau curs ofertei, este un context aparte în momentul de faţă. Nu aş vrea să risc anumite lucruri. Este una dintre cele mai mari realizări a carierei mele măcar să fiu analizat, dacă nu dorit, de unul dintre cei mai mari antrenori din istorie. Am putut doar să mă bucur„, a declarat Daniel Paraschiv la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și