Închide meniul

Daniel Paraschiv, prima reacţie după ce a fost ofertat de Dinamo Kiev. Ce i-a transmis lui Mircea Lucescu, care vrea să îl transfere în Ucraina

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 februarie 2023, 20:32

Reclamă
Daniel Paraschiv, prima reacţie după ce a fost ofertat de Dinamo Kiev. Ce i-a transmis lui Mircea Lucescu, care vrea să îl transfere în Ucraina

Daniel Paraschiv cere să fie lăsat să plece de la Hermannstadt

Daniel Paraschiv, în tricoul lui Hermannstadt / Profimedia

Daniel Paraschiv a avut prima reacţie după ce a fost ofertat de Dinamo Kiev. Internaţionalul român îl refuză pe Mircea Lucescu şi este hotărât să rămână la Hermannstadt. Atacantul de 23 de ani a primit o propunere importantă, dar se teme să ajungă în Ucraina. Războiul îl ţine departe de transferul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autor a 10 goluri stagionale, tânărul jucător a ajuns pe lista celui mai titrat antrenor român. Dinamo Kiev este dispusă să achite 1.2 milioane de euro pentru Paraschiv, sumă la care se adaugă şi diferite bonusurui.

Daniel Paraschiv, prima reacţie după ce a fost ofertat de Dinamo Kiev

Da, bineînţeles când am auzit de interesul lui Dinamo Kiev şi a lui Mircea Lucescu m-am bucurat, dar analizând puţin nu ştiu care e situaţia pe acolo şi nu aş vrea să mă duc acolo să fiu neliniştit. A fost o decizie destul de greu de luat.

Până acum m-am gândit să nu dau curs ofertei, este un context aparte în momentul de faţă. Nu aş vrea să risc anumite lucruri. Este una dintre cele mai mari realizări a carierei mele măcar să fiu analizat, dacă nu dorit, de unul dintre cei mai mari antrenori din istorie. Am putut doar să mă bucur„, a declarat Daniel Paraschiv la digisport.ro.

Pe adresa clubului din Sibiu a venit astăzi şi o ofertă din Ungaria. Şi aceasta are şanse minime de a fi acceptată.

Reclamă

Oferta din Ungaria… au vorbit agenţii cu conducerea. Din ce ştiu nu s-a ajuns la un preţ satisfăcător. Nu ştiu dacă se va realiza. Rămâne de văzut zilele acestea.

Echipa naţională va fi întotdeauna prioritate şi consider că, dacă voi reuşi să marchez meci de meci, voi fi o variantă pentru domnul selecţioner„, a mai spus golgheterul lui Hermannstadt.

Paraschiv face sezonul vieţii la Hermannstadt. A înscris 10 goluri în această ediţie de campionat, tot atâtea câte au Denis Alibec (Farul) şi Sebastian Mailat (FC Botoşani). Numai Marko Dugandzic (15 goluri) şi Andrea Compagno (14 goluri) stau mai bine.

Reclamă 4 / 0/3

Dani Coman a confirmat oferta lui Dinamo Kiev pentru Daniel Paraschiv

Atacantul de 23 de ani a evitat să dea până acum un răspuns final din cauza războiului din Ucraina. A cerut timp pentru a discuta cu familia lui. Dani Coman a confirmat interesul lui Dinamo Kiev.

Da, într-adevăr este reală această ofertă din partea Kievului. Mai sunt şi alte variante pentru Paraschiv, chiar azi am primit o ofertă pentru el din Ungaria, o ofertă scrisă.

Sunt asemănătoare, dar e important ca şi jucătorul să fie mulţumit. Poate nu îşi doreşte să plece nicăieri. Diseară vom avea o discuţie cu el. El trebuie să vorbească cu familia, să decidă ce este mai bine pentru viitorul şi familia lui.

Ezitările lui sunt din cauza războiului. Eu mi-aş dori să rămână să ne ajute până la vară. Este importantă şi oferta pentru club. La prima discuţie cu el era riscant când a auzit de Ucraina. Nea Mircea îşi ia informaţii şi despre ce mănâncă un jucător.

Cam acolo este suma (n.r. 1.2 milioane de euro), plus bonusuri. Chiar am avut o discuţie cu patronii şi nu suntem disperaţi să vindem. Dar cum orice jucător este de vânzare, dacă e o ofertă care să ne mulţumească pe noi şi pe jucători, atunci îl vom lăsa să plece. Într-o zi sau două vom lua o decizie finală„, a declarat Dani Coman pentru sursa citată anterior.

Paraschiv a debutat cu gol şi la echipa naţională. A atras astfel atenţia maghiarilor de la MOL Fehervar, care au făcut o propunere cu mult mai mică decât cea a lui Dinamo Kiev, mai exact 700.000 de euro. Au mai existat oferte pentru golgheterul sibienilor din Franţa, Italia, Belgia, dar şi de la Universitatea Craiova.

Cota lui Daniel Paraschiv este într-o continuă creştere. A ajuns la 800.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
Vezi toate știrile
Citește și