Închide meniul

„Am reuşit să le închid gura!” Dan Nistor nu a rămas dator după victoria lui U Cluj cu Farul

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 februarie 2024, 21:04

„Am reuşit să le închid gura! Dan Nistor nu a rămas dator după victoria lui U Cluj cu Farul

Dan Nistor nu a rămas dator după victoria lui U Cluj cu Farul

Dan Nistor, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Nistor nu a rămas dator după victoria lui U Cluj cu Farul. Nistor a marcat unicul gol al partidei de pe Cluj Arena, în minutul 33, atunci când jucătorii lui Ioan Ovidiu Sabău au profitat după o eroare uriaşă în apărarea campioanei sezonului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a încheiat seria de cinci meciuri la rând fără victorie şi a urcat pe locul de play-off pentru moment. „Şepcile roşii” sunt pe locul 6, cu 38 de puncte, cel puţin până la meciul dintre Rapid şi UTA.

Dan Nistor nu a rămas dator după victoria lui U Cluj cu Farul

Dan Nistor are mare încredere că echipa sa poate ajunge în play-off, dar anunţă o luptă extrem de dificilă în următoarele două etape. Pentru „şepcile roşii” urmează meciul cu FC Botoşani de pe teren propriu, după care vor juca pe terenul lui FC Voluntari.

Dan Nistor le-a dat replica şi celor care l-au contestat în ultima perioadă şi a declarat că este bucuros că a reuşit să le închidă gura, după victoria cu Farul:

„O victorie muncită, ne bucurăm că am obţinut această victorie, mai avem două meciuri importante şi sperăm să facem maxim de puncte.

Reclamă

Am fost destul de dezamăgit (n.r. de criticile din ultimele etape), dar nu joc singur. Suntem mai mulţi pe teren. Şi pe bancă, în lot. Personal sunt fericit că am reușit să le închid gura, sper ca și la meciul viitor să fac acest lucru. Cred că acest public minunat merită ca echipa să joace în play-off. Dacă vom juca la fel ca azi, vom ajunge în play-off.

Cu Botoşani va fi cel mai greu meci din acest campionat, ei nu au nimic de pierdut. Este un meci important, atât pentru noi, cât şi pentru spectatori, pentru oraş. Ar fi ceva senzaţional, noi facem lucrurile pas cu pas. Anul trecut am jucat finala Cupei, anul acesta putem juca în play-off. De ce să nu jucăm finala Cupei din nou?”, a declarat Dan Nistor, la digisport.ro.

Daniel Popa: „Am arătat că avem valoare”

Despre victoria cu Farul Constanţa a vorbit şi Daniel Popa, cel care i-a pasat decisiv lui Dan Nistor la unicul gol al partidei. Popa a recunoscut că jucătorii lui Ioan Ovidiu Sabău se gândesc şi la meciul pe care UTA îl joacă la

Reclamă 4 / 0/3

„Am făcut un meci excelent, am fost motivaţi. Asta înseamnă să fim o echipă bună. Cu toţii ştim că avem un lot foarte bune şi merit mai mult. Era normal să fim criticaţi, dar în această seară am arătat că avem valoare şi nu i-am dat nicio şansă unei echipe care a fost campioană anul trecut.

Ne gândim şi la meciul lui UTA. Dar avem două meciuri foarte grele, cel puţin meciul următor o să fie foarte greu”, a declarat şi Daniel Popa, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și