Închide meniul

„Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față

Alex Ioniță Publicat: 11 mai 2024, 10:40

Reclamă
Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față

„Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB!

Florinel Coman, în timpul unui meci al FCSB-ului / Profimediaimages

Florinel Coman a făcut un anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! „Mbappe” de România a recunoscut că a ținut cu Dinamo, marea rivală a roș-albaștrilor, în copilărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta lui Gigi Becali este aproape de un transfer în Qatar, la Al Duhail. Rămâne de văzută însă când se va realiza mutarea și dacă Florinel Coman va juca, alături de FCSB, în preliminariile UEFA Champions League.

„Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB!

„Mbappe de România” a fost întrebat despre echipa pe care o susținea în copilările, iar acesta a venit cu un răspuns surprinzător. Florinel Coman a numit-o pe Dinamo, marea rivală a roș-albaștrilor, și a dezvăluit cum a ajuns să țină cu echipa din Ștefan cel Mare.

„Când eram foarte mic am ținut cu Dinamo, pentru că am fost leigitimat la Luceafărul Brăila și ne-au dus la un meci, la Galați, în Liga 1, cu Dinamo.

M-am dus la stadion cu o ora jumate înainte, la încălzirea l-am văzut pe Claudiu Niculescu, a luat un sac de mingi și le-a pus pe 16 metri și cred că 10-12 minute bătea numai lovituri libere la încălzire.

Reclamă
Reclamă 4

Și nu doar că le bătea, le punea și unde trebuie, mă uitam așa și spuneam că nu se poate. Asta m-a făcut (n.r. să țină cu Dinamo), l-am văzut cum execută și am zis ”mamă, ce fotbalist, gata țin și eu cu Dinamo”, a spus Florinel Coman, la orangesport.ro.

Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali

Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali şi este convins că Florinel Coman va pleca încă din această vară de la FCSB. Fostul golgheter al roş-albaştrilor a venit cu un verdict ferm după negocierile dintre latifundiarul din Pipera şi „şeicii” de la Al-Duhail.

„Cred că Florinel Coman va pleca până la urmă. Cluburile se vor înțelege. E arhicunoscută clauza de 5 milioane, probabil că Al Duhail a încercat să mai scadă din preț, dar are acum la dispoziție două variante accesibile. Gigi n-a zis că vrea 7 milioane, a cerut clauza.

Reclamă

Când vii la București și negociezi clauza de 5 milioane a unui jucător, ești pregătit, de fapt, să plătești 5 milioane. Sunt convins că vor ajunge la un consens și transferul se va face.

Stim foarte bine că Gigi Becali negociază în stilul și în avantajul lui, e normal, e produsul lui, el vinde, nu a chemat Gigi clubul din Qatar să-l transfere pe Coman.

Transferul cred că se face acum, în aceste săptămâni. Nu cred că Florinel va rămâne și în preliminarii. Totuși, Coman ar avea un contract fabulos în Qatar. E normal să-și dorească să plece. Din punctul meu de vedere, cred că transferul se va concretiza”, a declarat Raul Rusescu la gsp.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

19:23

„Așa aș juca” Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

19:22

„Aşa ceva nu a existat la nicio generaţie!” Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda

19:09

FCSB, victorie la limită în al doilea amical al verii! Marius Ştefănescu, în premieră titular

18:56

LIVE VIDEOAntrenamentele din Porsche Supercup din Austria sunt acum, LIVE în AntenaPLAY! Cursa va fi duminică, de la 12:45

18:33

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă! Rapid pregăteşte un transfer de senzaţie

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și