Închide meniul

Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2024, 16:33

Reclamă
Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!

Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali

Gigi Becali. la Palat / Profimedia

Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali şi este convins că Florinel Coman va pleca încă din această vară de la FCSB. Fostul golgheter al roş-albaştrilor a venit cu un verdict ferm după negocierile dintre latifundiarul din Pipera şi „şeicii” de la Al-Duhail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali le-a cerut arabilor 3.5 milioane de euro acum, iar restul de 1.5 milioane în septembrie, după ce Florinel Coman şi FCSB vor evolua în preliminariile cupelor europene. Dacă va ajunge în grupe, Gigi va renunţa la cei 1.5 milioane de euro.

Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali

Raul Rusescu nu vede cu şanse de reuşită încercarea lui Gigi Becali de a-l mai ţine pe „Mbappe” până în toamnă. Se aşteaptă ca arabii să achite încă de acum clauza de 5 milioane de euro şi să îl transfere definitiv pe golgheterul Ligii 1.

Cred că Florinel Coman va pleca până la urmă. Cluburile se vor înțelege. E arhicunoscută clauza de 5 milioane, probabil că Al Duhail a încercat să mai scadă din preț, dar are acum la dispoziție două variante accesibile. Gigi n-a zis că vrea 7 milioane, a cerut clauza.

Când vii la București și negociezi clauza de 5 milioane a unui jucător, ești pregătit, de fapt, să plătești 5 milioane. Sunt convins că vor ajunge la un consens și transferul se va face.

Reclamă

Stim foarte bine că Gigi Becali negociază în stilul și în avantajul lui, e normal, e produsul lui, el vinde, nu a chemat Gigi clubul din Qatar să-l transfere pe Coman.

Transferul cred că se face acum, în aceste săptămâni. Nu cred că Florinel va rămâne și în preliminarii. Totuși, Coman ar avea un contract fabulos în Qatar. E normal să-și dorească să plece. Din punctul meu de vedere, cred că transferul se va concretiza”, a declarat Raul Rusescu la gsp.ro.

Ce a spus Gigi Becali despre negocierile pentru transferul lui Florinel Coman

Gigi Becali a oferit detalii de la negocierile cu quatarezii pentru transferul lui Florinel Coman. Arabii au oferit maximum 4 milioane de euro, nedorind să achite clauza de 5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

O să dea banii în rate. Au nevoie să dea 3,5 milioane de euro. Ei vor să dea 4 milioane şi dup-aia în funcţie de meciurile jucate. Ei riscă, că jucătorul la naţională nu a funcţionat. Ei vor o asigurare. Am ajuns la o concluzie: ei au făcut o propunere să dea 4 milioane de euro şi dup-aia în funcţie de meciuri.

Şi eu le-am zis `de ce să daţi 4, de ce să nu daţi 3.5 milioane de euro? Daţi 3.5 acum şi în septembrie încă 1.5 milioane de euro`. Dar eu dacă mă calific cu Florinel în echipă, nu mai daţi banii ăia, că eu iau 50 de milioane.

Deci las 1.5 milioane de euro doar ca să joace în preliminarii. Astea sunt propunerile şi vin ei cu un răspuns. Florinel va fi în preliminarii, până în play-off. Eu nu vreau să-l dau. El face 10 milioane de euro şi voi nu vreţi să daţi 5. Există varianta să dea 5″, a spus Becali după negocierile de la Palat.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 1-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și