Închide meniul

„Am venit pentru a doua oară” Reacția lui Andrea Mandorlini, după ce s-a scris că va deveni antrenorul lui CFR Cluj

Alex Ioniță Publicat: 3 aprilie 2024, 21:04

Reclamă
Am venit pentru a doua oară” Reacția lui Andrea Mandorlini, după ce s-a scris că va deveni antrenorul lui CFR Cluj

Reacția lui Andrea Mandorlini, după ce s-a scris că va deveni antrenorul lui CFR Cluj

Andrea Mandorlini / Profimedia

A venit și reacția lui Andrea Mandorlini, după ce s-a scris ca va deveni antrenorul lui CFR Cluj. Italianul a ținut să clarifice situația, după plecarea lui Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Gruia a rămas fără antrenor după demisia „Briliantului”. Ultimul meci al lui Mutu, pe banca CFR-ului, a fost 0-4 cu Corvinul Hunedoara, în Cupa României.

Reacția lui Andrea Mandorlini, după ce s-a scris că va deveni antrenorul lui CFR Cluj

Italianul a dezvăluit faptul că nu se află la Cluj pentru a deveni noul antrenor al echipei patronate de Neluțu Varga.

Totodată, Mandorlini a spus că a suferit la meciul cu Corvinul, pe care l-a numit unul „dezastruos”.

„Eu sunt la Cluj pentru următoarele 15 zile, sunt aici pentru alte probleme, nu pentru asta. Nu ştiu nimic. Trebuie să aşteptăm puţin. E a doua oară când vin, nu ştiu încă, văd că lucrurile nu merg bine. Sigur, a fost un joc dezastruos, dar în fotbal se mai întâmplă.

Reclamă

Da, am suferit pentru jucători, pentru suporteri, pentru patron, sigur că a fost o partidă dezastruoasă”, a spus Andrea Mandorlini, la orangesport.ro.

Chiar dacă a fost dat afară de Neluțu Varga de pe banca echipei din Gruia, Andrea Mandorlini a continuat să rămână în cadrul clubului. Acesta se ocupă, în momentul de față, de departamentul de scouting al echipei din Gruia.

Adrian Mutu, după 0-4 cu Corvinul: „M-am simţit umilit”

„Am venit din respect pentru voi, ai întrebări? Dă-i drumul! (n.r. s-a răstit la reporter, cel care îl lăsase să tragă concluziile fără să îi pună vreo întrebare). Azi echipa trebuia să joace în 10 la fel, jucam împotriva unei echipe de liga a doua cu spirit. Puteau să joace şi fără antrenor pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut o problemă de atitudine şi abordare încă de după meciul cu Sepsi. Nu am ce să spun mai multe. Dacă vă întrebaţi de ceva, să ştiţi că mă gândesc şi anunţ mâine. În momentul ăsta mă simt umilit, nu se poate să termin aşa cu o echipă care are bugetul cât trei jucători de-ai noştri.

Mă simt umilit, nu cred că aş putea să îi iert pe băieţi. Când văd că nu respect, nu am puterea să îi ier în momentul ăsta. În cariera mea de jucător şi antrenor, e o chestiune de abordare. O să mă gândesc în seara asta şi mâine va anunţa clubul ce se întâmplă”a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Adrian Mutu o lasă pe CFR Cluj pe locul 3 în play-off, la 10 puncte distanţă de liderul FCSB. Ardelenii au început play-off-ul cu un eşec (1-2 cu Universitatea Craiova) şi un egal (1-1 cu Sepsi).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
Vezi toate știrile
Citește și