Închide meniul

Andrea Mandorlini, noul antrenor al lui CFR Cluj după demisia lui Adrian Mutu!

Bogdan Stănescu Publicat: 3 aprilie 2024, 15:15

Reclamă
Andrea Mandorlini, noul antrenor al lui CFR Cluj după demisia lui Adrian Mutu!

Andrea Mandorlini, noul antrenor al lui CFR Cluj după demisia lui Adrian Mutu!

Andrea Mandorlini, pe banca lui CFR Cluj, în victoria cu Poli Iași / Profimediaimages

Andrea Mandorlini e noul antrenor al lui CFR Cluj după demisia lui Adrian Mutu! Aflat momentan în Italia, Mandorlini va lua avionul spre Cluj, pentru a o prelua pe CFR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul era varianta cea mai la îndemână după demisia „Briliantului”, fiind deja în club. Neluţu Varga a decis să nu îl concedieze de la CFR după ce l-a înlocuit cu Mutu.

Andrea Mandorlini, noul antrenor al lui CFR Cluj după demisia lui Adrian Mutu!

Potrivit surselor Antena Sport, Neluţu Varga a decis să îl numească pe Mandorlini în locul lui Mutu.

Italianul era în continuare în club şi după ce fusese înlocuit din funcţia de antrenor cu Adrian Mutu. El se afla pentru câteva zile în Italia, dar se va întoarce la Cluj acum, după demisia lui Mutu.

Nu știu nimic (n.r. despre revenirea pe banca CFR-ului). Nu este nimic de spus. Îmi pare rău pentru club și pentru suporteri. Totul a fost scris, din păcate.

Reclamă

Eu cred că mai este o șansă la cupele europene, însă trebuie tratată cu extremă seriozitate”, declara anterior Andrea Mandorlini pentru prosport.ro.

Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj! „M-am gândit toată noaptea. Nu pot trece peste această umilinţă”

Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj, după eşecul umilitor din sferturile Cupei României, 0-4 cu Corvinul Hunedoara.

Conform celor de la fanatik.ro, Mutu i-a anunţat pe cei din conducerea clubului că decizia sa este de neschimbat. „Briliantul” vorbise şi imediat după meci despre eventuala plecare de la CFR.

Reclamă 4 / 0/3

Este arhicunoscut că Adrian Mutu şi patronul echipei din Gruia, Neluţu Varga, au o relaţie excelentă, cei doi fiind prieteni. Chiar şi aşa, patronul nu a reuşit să-l împiedice pe fostul atacant să plece din Gruia.

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui Cristi Balaj”, este anunțul făcut de Adrian Mutu, pentru sursa citată.

Starea lui Mutu a rămas aceeaşi şi a doua zi după eşecul usturător din Cupa României. Antrenorul a apărut devastat la interviul de după duelul cu Corvinul.

Adrian Mutu: „M-am simţit umilit”

„Am venit din respect pentru voi, ai întrebări? Dă-i drumul! (n.r. s-a răstit la reporter, cel care îl lăsase să tragă concluziile fără să îi pună vreo întrebare). Azi echipa trebuia să joace în 10 la fel, jucam împotriva unei echipe de liga a doua cu spirit. Puteau să joace şi fără antrenor pe bancă.

Am avut o problemă de atitudine şi abordare încă de după meciul cu Sepsi. Nu am ce să spun mai multe. Dacă vă întrebaţi de ceva, să ştiţi că mă gândesc şi anunţ mâine. În momentul ăsta mă simt umilit, nu se poate să termin aşa cu o echipă care are bugetul cât trei jucători de-ai noştri.

Mă simt umilit, nu cred că aş putea să îi iert pe băieţi. Când văd că nu respect, nu am puterea să îi ier în momentul ăsta. În cariera mea de jucător şi antrenor, e o chestiune de abordare. O să mă gândesc în seara asta şi mâine va anunţa clubul ce se întâmplă”, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Adrian Mutu o lasă pe CFR Cluj pe locul 3 în play-off, la 10 puncte distanţă de liderul FCSB. Ardelenii au început play-off-ul cu un eşec (1-2 cu Universitatea Craiova) şi un egal (1-1 cu Sepsi).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și