Închide meniul

„Am vorbit cu el!” Gică Hagi, anunț despre viitorul lui Denis Alibec după meciul de adio al Generației de Aur

Alex Ioniță Publicat: 26 mai 2024, 8:16

Reclamă
„Am vorbit cu el! Gică Hagi, anunț despre viitorul lui Denis Alibec după meciul de adio al Generației de Aur

Gică Hagi, anunț despre viitorul lui Denis Alibec după meciul de adio al Generației de Aur

Hepta

Gică Hagi a făcut un anunț despre viitorul lui Denis Alibec după meciul de adio al Generației de Aur! Regele a vorbit deschis despre situația atacantului care a fost convocat de Edi Iordănescu în lotul pentru amicalele din luna iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, Denis Alibec a anunțat în exclusivitate pentru Antena Sport că, în România, va mai evolua doar la Farul Constanța, echipa lui Gică Hagi.

Gică Hagi, anunț despre viitorul lui Denis Alibec după meciul de adio al Generației de Aur

Având în vedere declarația jucătorului, Hagi a dezvăluit că ușa este deschisă la Farul, pentru atacantul echipei naționale.

Totuși, „Regele” a ținut să precizeze că Denis Alibec își dorește un nou transfer în străinătate și că a purtat deja o discuție cu atacantul convocat de Edi Iordănescu la echipa națională.

„Am vorbit cu Alibec, vrea să rămână în afară în primul rând, apoi vom vedea. Are Campionatul European în față, să se gândească acolo și apoi vom vedea.

Reclamă
Reclamă 4

La noi e ușa deschisă, dacă el își dorește, are ușa deschisă și găsim soluții. Avem o echipă talentată, nu degeaba ajungi la EURO, trebuie să alerge de două ori mai mult fără mingea”, a spus Gică Hagi, după meciul de adio al Generației de Aur.

Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur

Denis Alibec a apărut la meciul de retragere al Generaţiei de Aur cu tricoul lui Gică Hagi. Alibec a dovedit încă o dată că are respect total pentru „Regele” Gică Hagi.

Denis Alibec şi Gică Hagi au o relaţie extraordinară. Cei doi au cucerit împreună titlul în sezonul 2022-2023. Alibec a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai Farului atunci când constănţenii au luat titlul.

Reclamă

Denis Alibec a declarat, recent, că în România nu va mai juca decât pentru Farul. Alibec a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB, dar a transmis clar că nu va merge la „roş-albaştri”.

Denis Alibec a vorbit şi despre posibilitatea ca fostul său coleg de la Farul, Louis Munteanu, să ajungă la FCSB. Becali le-a oferit celor de la Fiorentina 1.200.000 de euro. Louis Munteanu mai este dorit şi de Dan Şucu la Rapid.

„E alegerea lui, el știe cel mai bine, părerea mea e să meargă în Italia, la Fiorentina”, a mai spus Denis Alibec.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:39

Serbia – Anglia, LIVE TEXT, 22:00. Candidata la trofeu debutează la EURO 2024! Meci dificil pentru Harry Kane şi Jude Bellingham

15:36

Denis Drăguş şi George Puşcaş, analizaţi de englezi la EURO 2024! Verdictul dat în atac înainte de România – Ucraina

15:13

Florin Manea a anunţat transferul lui Denis Drăguş: „Suntem înţeleşi, va evolua acolo”

15:02

Andy Murray merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Anunţul făcut de britanici

14:45

Mircea Lucescu, mesaj despre Edi Iordănescu, de ziua selecţionerului: „Să-l sărbătorim mâine”! Ce a spus despre meciul cu Ucraina

14:10

Istvan Kovacs trebuie să mai aştepte debutul la EURO 2024! Decizia luată de UEFA

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și