Închide meniul

„Am vorbit două ore!” Dan Petrescu a luat lecții de la Jose Mourinho! Face tot posibilul pentru un nou titlu cu CFR Cluj

Alex Ioniță Publicat: 24 mai 2024, 21:31

Reclamă
„Am vorbit două ore! Dan Petrescu a luat lecții de la Jose Mourinho! Face tot posibilul pentru un nou titlu cu CFR Cluj

Dan Petrescu a luat lecții de la Jose Mourinho!

Colaj cu Dan Petrescu și Jose Mourinho / Profimedia

Dan Petrescu a luat lecții de la Jose Mourinho! Antrenorul de la CFR Cluj a recunoscut că a discutat timp de două ore cu „The Special One”, care se află în România pentru meciul de retragere al Generației de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mourinho va antrena adversarii Generației de Aur, de la meciul de retragere. Printre numele uriașe chemate la București se numără și Rivaldo, Jari Litmanen, Hristo Stoichkov sau Dida.

Dan Petrescu a luat lecții de la Jose Mourinho!

La întâlnirea foștilor jucători care vor evolua la meciul de retragere al Generației de Aur, Dan Petrescu a recunoscut că a avut o întâlnire cu Jose Mourinho.

„Bursucul” a dat de înțeles că are o relație excelentă cu „The Special One” și este de părere că orice antrenor are multe de învățat de la faimosul tehnician din Portugalia.

”M-am întâlnit deja cu Mourinho, am vorbit două ore cu el. A fost o întâlnire foarte frumoasă și este clar că ai de învățat de la un astfel de antrenor. Și el mă știa foarte bine!”, a spus Dan Petrescu.

Reclamă
Reclamă 4

Jose Mourinho și-a dezvăluit marele vis la venirea în România

Jose Mourinho și-a dezvăluit marele vis la venirea în România. Tehnicianul lusitan, în prezent liber de contract, se află la București pentru meciul de retragere al Generației de Aur, dar a vorbit deschis și despre viitorul său.

Ultima echipă antrenată de „The Special One” a fost AS Roma, de care s-a despărțit în luna ianuarie a acestui an.

Într-un interviu pentru presa din România, Jose Mourinho a dezvăluit că a refuzat o ofertă din partea echipei naționale a Portugaliei și că își regretă decizia.

Reclamă

„The Special One” a spus că și-ar dori să antreneze selecționata lusitană și consideră că o întoarcere „acasă” ar fi un sfârșit natural al carierei sale.

„( n.r. Aţi refuzat naţionala de fotbal a Portugaliei. A fost o decizie grea?) Da, şi greşită probabil. Aşa cred. Nu greşită pentru că vreau să muncesc în fiecare zi, vreau să antrenez în fiecare zi. Vreau să joc 2, 3 meciuri pe săptămână.

În acel sens,o slujba la naţionala Portugaliei este diferită. Trebuie să călătoreşti, să urmărești jucătorii, să îi alegi. Nu ai timp de antrenament. Portugalia este o echipă fantastică. Jucători incredibili. Cea mai bună generaţie. Portugalia poate câştiga Campionatul European, Campionatul Mondial.

Aș lua în considerare să antrenez Portugalia în viitor. Cred ca va fi un sfârșit natural al carierei mele, să merg acasă”, a spus Jose Mourinho, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:37

Viorel Moldovan, anunț despre viitorul lui Albion Rrahmani! Oferta primită de Rapid pentru golgheterul echipei: „Nu e ușor!”

10:26

UEFA a prefaţat meciul România – Ucraina de la EURO 2024: „Pregătiți-vă pentru un final dramatic”

10:10

Dan Petrescu forțează transferul unui „tricolor” de la EURO 2024! Mutarea de senzație pregătită la CFR Cluj

9:49

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Câți bani pot obține „tricolorii”

9:44

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

9:42

Programul complet al lui David Popovici la Campioanetele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și