Închide meniul

Amintirile îl răscolesc pe Andrea Mandorlini. Antrenorul CFR-ului a „înţepat-o” pe FCSB, după ce s-a încurcat cu Oţelul

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 octombrie 2023, 23:45

Reclamă
Amintirile îl răscolesc pe Andrea Mandorlini. Antrenorul CFR-ului a „înţepat-o pe FCSB, după ce s-a încurcat cu Oţelul

Amintirile îl răscolesc pe Andrea Mandorlini

Andrea Mandorlini, în timpul meciului din Gruia / Profimediaimages

Amintirile îl răscolesc pe Andrea Mandorlini după meciul CFR Cluj – Oţelul, scor 0-0, din etapa a 13-a a Ligii 1. Antrenorul grupării din Gruia a „înţepat-o” pe FCSB la finalul confruntării cu echipa lui Dorinel Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a ratat şansa de a se apropia la un punct de FCSB, care s-a încurcat cu FC Voluntari. Italianul de pe banca CFR-ului nu a uitat de meciul cu liderul campionatului României.

Amintirile îl răscolesc pe Andrea Mandorlini

Mandorlini încă are coşmaruri din cauza golului marcat de Andrea Compagno, din penalty.

Nu suntem mulţumiţi cu acest rezultat de egalitate. Nu am făcut un meci bun. E păcat, am avut ocazii importante, mai ales că adversarele s-au încurcat. Am avut răbdare şi ocazii importante, dar nu am reuşit să câştigăm.

Sunt şi astfel de meciuri, nu am reuşit să marcăm. Aşa este fotbalul. Diferenţa faţă de FCSB o reprezintă cele 3 puncte pe care nu le-am câştigat la Bucureşti, din cauza acelui penalty. E inutil să ne mai gândim acolo. Cred că noi în această seară puteam face mai mult.

Reclamă

Pe Camora încercăm să îl recuperăm, în acest moment nu este foarte bine. Poate va fi apt pentru meciul cu Farul, vom vedea. Bîrligea a avut o problemă la bicepsul femural. Din păcate, în acest moment avem foarte mulţi jucători importanţi care sunt accidentaţi. Trebuie să reuşim împreună.

Cu Farul va fi o partidă importantă, dar toate sunt aşa. Farul este o echipă bună. Noi trebuie să avem mai multă luciditate în atac„, a declarat Andrea Mandorlini la digisport.ro.

Clasamentul actualizat al Ligii 1:

Reclamă 4 / 0/3

1. FCSB – 13 meciuri – 30 de puncte
2. CFR Cluj – 13 meciuri – 27 puncte
3. Rapid – 13 meciuri – 23 de puncte
4. Universitatea Craiova – 13 meciuri – 22 de puncte
5. Hermannstadt – 13 meciuri – 19 puncte
6. Petrolul – 13 meciuri – 19 puncte
7. Farul – 12 meciuri – 19 puncte

FCSB a învins-o la limită pe CFR Cluj, în etapa a 4-a a Ligii 1, după un penalty controversat primit de roş-albaştri. Mandorlini a făcut un scandal monstru la finalul partidei de pe Stadionul Steaua.

Meciul a fost decis de arbitru. A dat un penalty inexistent. La noi a fost penalty clar, asta a decis partida, nu Steaua. Arbitrul a decis partida. Incredibil. Am văzut noi şi asta aţi văzut şi voi. Am jucat bine, dar a fost o eroare uriaşă.

Nu noi am pierdut meciul. A fost penalty la Dawa, am văzut faza de 10-20-50 de ori şi a fost henţ. La FCSB a fost un penalty inexistent„, declara atunci antrenorul CFR-ului.

CFR Cluj – Oţelul Galaţi 0-0, în ultimul meci al etapei a 13-a

În prima repriză clujenii au avut un singur şut pe poartă, al lui Juricic, din minutul 34, iar oaspeţii au avut şi ei o şansă bună, la şutul lui Silva, scos de Răzvan Sava, în minutul 31.

Gazdele nu şi-au revenit nici după pauză, repriza secundă fiind săracă în faze de poartă. S-a terminat 0-0 şi Oţelul a ajuns la nouă meciuri egale în acest sezon. Gălăţenii au 15 puncte şi sunt pe locul 9, iar CFR Cluj rămâne pe locul secund, cu 27 de puncte, ratând şansa să se apropie la doar un punct de liderul FCSB.

CFR CLUJ: R. Sava – Mogoş, Ajeti, Kresic, Morgan – Cvek (L. Mihai 90+1), Muhar, Deac (Konoplyanka 65) – Otele, Juricic (Jefte Betancor 65), Bîrligea (R. Filip 46). ANTRENOR: Andrea Mandorlini

Reclamă

OŢELUL: Dur-Bozoancă – Zhelev, J. Cisse, Lovric, Miguel Silva – Cisotti, A. Lopez (Zivulic 66), Samuel Teles (Jardan 59) – Maciel (Adăscăliţei 89), Al. Pop (Fatai 59), R. Tănasă (Bodişteanu 65). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: Cvek 77 / J. Cisse 40, Zivulic 81, Miguel Silva 84, Zhelev 84

Arbitri: Iulian Călin – Romică Bîrdeş, Ionuţ Bobe – Robert Avram

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” 8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul 0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League Vezi toate știrile
Citește și