Închide meniul

Andrea Mandorlini a făcut scandal după FCSB – CFR Cluj 1-0: „A fost penalty la Dawa! Arbitrul a decis meciul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 august 2023, 23:58

Reclamă
Andrea Mandorlini a făcut scandal după FCSB – CFR Cluj 1-0: „A fost penalty la Dawa! Arbitrul a decis meciul!

Andrea Mandorlini, discurs înainte de U Cluj - CFR Cluj

Andrea Mandorlini, în timpul meciului cu FCSB / Hepta

Andrea Mandorlini a făcut scandal după FCSB – CFR Cluj 1-0. Antrenorul italian a lansat un atac dur la adresa arbitrajului lui Marcel Bîrsan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul italian de la CFR Cluj a răbufnit după derby-ul cu FCSB. Mandorlini a spus că echipa sa trebuie să primească un penalty la henţul lui Dawa. Mai mult, Mandorlini a spus că nu trebuia acordată lovitură de la 11 metri la Compagno.

Andrea Mandorlini a făcut scandal după FCSB – CFR Cluj 1-0

Meciul a fost decis de arbitru. A dat un penalty inexistent. La noi a fost penalty clar, asta a decis partida, nu Steaua. Arbitrul a decis partida. Incredibil. Am văzut noi şi asta aţi văzut şi voi. Am jucat bine, dar a fost o eroare uriaşă.

Nu noi am pierdut meciul. A fost penalty la Dawa, am văzut faza de 10-20-50 de ori şi a fost henţ. La FCSB a fost un penalty inexistent.

Până la penalty era 0-0. Nouă nu ne-au dat un penalty clar. Aceste episoade decid o partidă! Avea mâna depărtată de corp! Le-a dat un penalty lor pe care numai arbitrul l-a văzut!„, a spus Andrea Mandorlini la digisport.ro, după FCSB – CFR Cluj 1-0.

Reclamă

FCSB – CFR Cluj 1-0. Andrea Compagno a fost eroul celor de la FCSB la revenirea roş-albaştrilor în Ghencea. Atacantul italian a fost cel care a obţinut penalty-ul şi tot el a fost cel care l-a transformat.

Andrea Compagno a ajuns la al doilea meci consecutiv în care marchează în Liga 1, după ce etapa trecută a înscris şi la Galaţi. FCSB are punctaj maxim după primele patru etape.

La revenirea pe stadionul Ghencea, după opt ani de pauză, FCSB a avut posesia în prima repriză a meciului cu echipa lui Mandorlini, CFR Cluj, dar cea mai mare ocazie a unei prime părţi animate au ratat-o clujenii, la bara lui Muhar, din minutul 19. Gazdele au replicat prin şuturile de la distanţă ale lui Şut şi Pantea, dar scorul pauzei a fost 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

În partea secundă, în minutul 64, la un duel Cvek-Compagno desfăşurat în careul oaspeţilor, jucătorul bucureştenilor a căzut şi arbitrul Marcel Bîrsan a dictat penalti. Analiza VAR a confirmat decizia arbitrului şi Compagno a transformat lovitura de pedeapsă, deschizând scorul.

După gol FCSB a mai avut o ocazie la şutul lui Octavian Popescu, din minutul 74, dar cele două echipe nu au mai reuşit să marcheze şi FCSB a bifat a patra victorie din patru meciuri în Superligă. Echipa lui Elias Charalambous este lider în clasament, cu 12 puncte. CFR Cluj ocupă poziţia a patra, cu 7 puncte.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” Vezi toate știrile
Citește și