Închide meniul

Analiza lui Ilie Dumitrescu, după FCSB – Sepsi 3-1! Jucătorul care a făcut diferenţa: „E într-o formă foarte bună!”

Viviana Moraru Publicat: 9 mai 2023, 8:23

Reclamă
Analiza lui Ilie Dumitrescu, după FCSB – Sepsi 3-1! Jucătorul care a făcut diferenţa: „E într-o formă foarte bună!

Analiza lui Ilie Dumitrescu, după FCSB - Sepsi 3-1

Bucuria jucătorilor de la FSCB / Hepta

Analiza lui Ilie Dumitrescu, după ce FCSB a învins-o pe Sepsi cu scorul de 3-1, nu a întârziat să apară. Fostul internaţional l-a lăudat pe Florinel Coman, autor a două pase de gol în partida cu trupa lui Cristiano Bergodi. „Mister” este de părere că extrema roş-albaştrilor traversează o formă extrem de bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o cu 3-1 pe Sepsi, într-un meci din etapa a şaptea de play-off. Roş-albaştrii s-au impus graţie golurilor marcate de David Miculescu, Ovidiu Popescu şi Andrei Cordea.

Analiza lui Ilie Dumitrescu, după FCSB – Sepsi 3-1

Ilie Dumitrescu a avut doar cuvinte de laudă pentru jucătorii din linia mediană a celor de la FCSB, anume Adrian Şut, Ovidiu Popescu şi Darius Olaru. Pe lângă aceştia, fostul internaţional a remarcat faptul că Florinel Coman a făcut diferenţa pe teren, în duelul de pe Arena Naţională.

De asemenea, Ilie Dumitrescu a analizat şi prestaţia lui David Miculescu, care l-a înlocuit pe Andrea Compagno în atacul FCSB-ului.

„FCSB e o echipă foarte puternică în linia de mijloc. Mă refer la acest la acest triunghi, Șut, Ovidiu Popescu și Olaru mai avansat. Aici cred că a fost superioară FCSB. Florinel Coman e într-o formă foarte bună și face diferența. Apoi, sunt și acești jucători polivalenți.

Reclamă

Miculescu, număr 9, în locul lui Compagno, a avut un randament foarte bun, chiar dacă nu a avut foarte multe minute în acest sezon. Ce înseamnă Sorescu, să joci cu el extremă, apoi să-l retragi în apărare, să-l introduci pe Cordea care apare foarte bine la finalizare.

E o echipă cu jucători cu calitate în ultimii 20 de metri. În special Coman trece printr-un moment foarte bun și e un lider incontestabil. Dacă el se ridică la un nivel foarte bun și are în spate această linie de mijloc, FCSB arată foarte bine„, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Florinel Coman, declaraţii tari după FCSB – Sepsi 3-1

Florinel Coman a făcut declaraţii tari după FCSB – Sepsi 3-1. Cel mai bun jucător al meciului a spus că se aştepta ca Farul să câştige cu Rapid, însă nu a vrut să detalieze.

Reclamă 4 / 0/3

Coman, care a reuşit două pase de gol cu Sepsi, a spus că a fost sigur că echipa lui Hagi va învinge Rapid.

„Nu m-a surprins deloc acel meci. Era clar că bate Farul. Şi dacă le dădea 4-0 sau 1-0, tot 3 puncte eram. Eram sigur că bate Farul. Noi sperăm să jucăm cu titlul pe masă, cu fanii acasă. Şi noi ne dorim, şi Farul îli doreşte, deci presiune este”, a spus Florinel Coman, care a vorbit şi despre victoria cu Sepsi.

„Am făcut un meci consistent, puteam închide în prima repriză. Important e că am intrat montaţi să câştigăm. Nu îmi place să fac calcule, aveam un meci foarte greu, ştiam ce ne aşteaptă. Am analizat meciurile care le-au jucat cei de la Sepsi. Ne aşteptam să înceapă tare. 25 de minute nu ne-a ieşit jocul, dar trebuia să câştigăm cu orice preţ.

Am simţit că puteam reveni la scorul de 1-1. Trebuie să luptăm până la final, puteam marca şi în minutul 93. Lăsăm lucrurile să se întâmple şi vom vedea la finalul sezonului unde vom fi. În meciurile acestea nu mai contează jocul, contează doar să luăm cele 3 puncte. Aşa cum am făcut la Craiova. Întâlnim CFR acasă, e un mare plus. Trebuie să începem meciul agresiv şi trebuie să luăm cele 3 puncte„, a spus Florinel Coman după FCSB – Sepsi 3-1, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și