Închide meniul

Florinel Coman, declaraţii tari după FCSB – Sepsi 3-1: „Eram sigur că bate Farul pe Rapid”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2023, 23:12

Florinel Coman, declaraţii tari după FCSB – Sepsi 3-1: „Eram sigur că bate Farul pe Rapid

Florinel Coman, declaraţii tari după FCSB - Sepsi 3-1

Florinel Coman | Hepta

  • Florinel Coman a făcut declaraţii tari după FCSB – Sepsi 3-1.
  • Ce a spus despre victoria Farului cu Rapid

Florinel Coman a făcut declaraţii tari după FCSB – Sepsi 3-1. Cel mai bun jucător al meciului a spus că se aştepta ca Farul să câştige cu Rapid, însă nu a vrut să detalieze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman, care a reuşit două pase de gol cu Sepsi, a spus că a fost sigur că echipa lui Hagi va învinge Rapid.

Florinel Coman, declaraţii tari după FCSB – Sepsi 3-1

„Nu m-a surprins deloc acel meci. Era clar că bate Farul. Şi dacă le dădea 4-0 sau 1-0, tot 3 puncte eram. Eram sigur că bate Farul. Noi sperăm să jucăm cu titlul pe masă, cu fanii acasă. Şi noi ne dorim, şi Farul îli doreşte, deci presiune este”, a spus Florinel Coman, care a vorbit ;i despre victoria cu Sepsi.

Reclamă

Am făcut un meci consistent, puteam închide în prima repriză. Important e că am intrat montaţi să câştigăm. Nu îmi place să fac calcule, aveam un meci foarte greu, ştiam ce ne aşteaptă. Am analizat meciurile care le-au jucat cei de la Sepsi. Ne aşteptam să înceapă tare. 25 de minute nu ne-a ieşit jocul, dar trebuia să câştigăm cu orice preţ. Am simţit că puteam reveni la scorul de 1-1. Trebuie să luptăm până la final, puteam marca şi în minutul 93. Lăsăm lucrurile să se întâmple şi vom vedea la finalul sezonului unde vom fi. În meciurile acestea nu mai contează jocul, contează doar să luăm cele 3 puncte. Aşa cum am făcut la Craiova. Întâlnim CFR acasă, e un mare plus. Trebuie să începem meciul agresiv şi trebuie să luăm cele 3 puncte„, a spus Florinel Coman după FCSB – Sepsi 3-1, la digisport.ro.

FCSB – Sepsi 3-1. Victorie uriaşă obţinută de roş-albaştri, care rămân în cursa pentru titlu

Sepsi a avut ocazii în startul primei reprize, dar Târnovanu a intervenit salvator în două rânduri. În minutul 28 FCSB a deschis scorul prin Miculescu, iar cinci minute mai târziu Sorescu l-a driblat pe Niczuly însă a alunecat, i-a pasat apoi lui Miculescu, dar şutul acestuia a fost blocat de portarul oaspeţilor. În minutul 45+2 Niczuly l-a faultat pe Sorescu în careu şi s-a dictat penalty, dar goalkeeperul lui Sepsi a parat şutul lui Radunovic de la punctul cu var.

Reclamă

Bucureştenii au avut o bară în minutul 65, la o lovitură liberă a lui Florinel Coman, iar Sepsi a egalat prin Tudorie, în minutul 67. A fost însă egalitate doar timp de şapte minute, pentru că în minutul 74 Ovidiu Popescu a readus gazdele în avantaj cu un şut din careu, iar Cordea a stabilit scorul final în minutul 79, înscriind din pasa lui Florinel Coman.

În clasament, FCSB este pe locul 2 în clasament, cu 43 de puncte, la trei puncte de liderul Farul, dar şi la distanţă de patru puncte de echipa de pe locul al treilea, CFR Cluj. Sepsi are 25 de puncte şi e pe ultimul loc al play-off-ului, 6.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei